click aici

Am depasit momentul acesta


Si nu spun asta ca pe o povara ci o spun pentru ca in sfarsit am depasit niste perioade prin care orice parinte a trecut .. perioade ce ne raman in suflet indiferent ca vrem sa ni le amintim ca pe ceva placut sau nu.

Produse pentru bebelusi   MaminetEu imi amintesc cu drag primele zile de viata ale lui .. primele gangureli, primii pasi, primul zambet, acum a venit momentul sa trecem la capitolul amintiri primelor comenzi facute pentru carucioare pentru copii sau acele cutii de milupa milumil 1. Tot la amintiri trecem si ca pana la un an nu a trebuit ca de funduletul lui noi sa avem grija ci acele bax-uri de pampers pe care le cumparram luna de luna.

Trecem in capitolul amintiri si prima petrecere de un an, primul pas si prima oara cand a spus mama. Acum suntem mari,ne pregatim de gradinita dar si acum inca mai avem ce trece in capitolul amintirile vietii. Avem de spus ca am invatat sa numaram pana la zece, avem de spus ca stim deja doua poezii si ce e cel mai frumos .. stim sa facem si prostioare .. ceea ce ne bucura pe toti.

Daca nu ati inteles despre ce vorbeam eu in acele randuri scrise mai sus o sa va explic. Darius Andrei se numeste si este lumina casei de cand a venit pe lume. El stie sa ne faca zilele mai frumoase si de fiecare data ne aduce aminte ca si noi am fost ca el, ca si el are nevoie de iubire la fel ca noi, ca si el se va face mare si la randul lui ne va invata!

Cum sa nu te bucuri cand ai parte de o asemenea bucurie in casa ?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Un vis devenit realitate

Mi-am dorit dintotdeauna sa am o casa la tara dar nu doar casa este importanta pentru mine ci mai degraba,

Calitate la superlativ

In ziua de azi auzim tot mai multe atat in media cat si in online despre calitatea wserviciilor diferitelor organizatii,

The Haunting in Connecticut

Bazat pe o poveste reală, filmul „The Haunting in Connecticut” este un horror în centrul căruia se află familia Campbell,


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte