Cele mai frumoase cadouri

Chiar daca barbatii spun ca noi, femeile, suntem superficiale si ca nu iubim decat cadourile materiale gen bijuterii, cosmetice, haine si asa mai departe, dati-mi voie sa va spun ca exista si exceptii de la regula. Asa ca, dragii mei, mai existam inca femei carora le plac florile, femei pentru care o floare inseamna mai mult decat o bijuterie scumpa, femei pentru care un cadou simplu, cu o semnificatie adanca conteaza mai mult decat orice.

Una dintre aceste femei sunt si eu. Imi plac foarte mult florile si pot spune ca cel mai frumos cadou a fost un cos cu flori primit de la sotul meu cu ocazia implinirii a trei ani de casnicie. Cred ca niciodata nu am fost mai fericita… a fost un cadou de suflet pentru ca el stie cat de mult iubesc eu florile.

floricudragSi ca tot vorbesc de cadouri, cred ca un buchet de trandafiri face cat o mie de cuvinte atunci cand est oferit de persoana iubita. Si cum suntem in era tehnologiei avansate, iata ca acum se pot comanda flori online, asa ca acum este mult mai usor sa facem o surpriza unei persoane dragi, indiferent de locul in care ne aflam.

Florile sunt singurele cadouri pe care, daca le oferi din suflet, te poti baza mereu si ai intotdeauna certitudinea ca nu vei da gres. Florile au semnificatiile lor, asa ca este bine sa fim atenti atunci cand dorim sa oferim un buchet de flori… sa avm in vedere relatia in care suntem cu persoana careia i le oferim pentru a fi siguri ca oferim floarea potrivita.

Cu o floare se poate face, cu siguranta, primavara, cel putin in suflet persoanei care o primeste… indiferent de anotimpul de afara. Asa ca, dragii mei, haideti sa ne intoarcem privirea spre aceste minunate plante care ne pot inveseli oricand si oriunde!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns