Importanta chestionarelor auto

Fiecare dintre noi, atunci cand suntem elevii unei scoli de soferi, ajungem sa dezlegam la un moment dat misterele acelor binecunoscute chestionare auto. De ce facem acest lucru? Pentru ca fiecare cuvant invatat in cartile aferente scolii de soferi, si tot ceea ce ne-a invatat instructorul, este ilustrat in aceste intrebari. Fiecare afirmatie din carte este transformata in intrebari menite sa ne dam seama daca suntem cu adevarat pregatiti pentru examenul auto.

chestionare autoChiar ieri vorbeam cu fina mea despre scoala auto… Totul plecase de la faptul ca eu am zis ca examenul de bacalaureat este primul examen cu adevarat important in viata… insa ea a tinut sa ma contrazica spunanadu-mi ca pentru ea examenul de la scoala de soferi a fost primul examen cu adevarat important in viata ei. Daca a trecut cu bine peste acesta inseamna ca va trece cu bine peste toate celelelate examene din viata. Si astfel nu ii este teama de nici un alt examen.

Apoi a dezvoltat subiectul.. vorbeam despre toata teoria pe care a invatat-o si despre toate testele… toate acele chestionare auto pe care le-a facut de pe ODAT.ro… un site care, spune ea, a ajutat-o foarte mult.

Am fost curios si am intrebat-o de unde a aflat despre acest site si mi-a spus ca insusi instructorul cu care facea scoala i l-a dat si atunci am stiut ca sunt foarte bune acele chestionare auto… am stiut ca sunt corecte, nu ca altele care sunt facute de unii doar asa… pentru ca nu aveau ce altceva mai bun sa faca la acel moment.

Eram interesat daca sunt bune si pentru ca voiam sa ii spun nepotului meu unde sa intre pentru a se putea verifica daca a invatat cartea asa cum trebuie iar faptul ca finuta mea a luat cu brio examenul auto, inca de la prima incercare, m-a facut sa cred cu tarie ca este locul corect de unde se poate invata. Chestionarele auto sunt foarte importante pentru ca, dupa cum stim cu totii… in acest fel se dau examenele „scrise”.. acestea fiind de tip chestionar si.. facand cat mai multe astfel de chestionare acasa ai sanse mai mari de reusita la examene..

Sper ca multi dintre cei care vor citi aceste randuri vor avea de castigat de pe urma lor.. de fapt aceasta este si ideea.. sa arat cat mai multor oameni locul in care pot gasi informatii bune si reale… Nu-mi ramane decat sa va urez tuturor succes la invatat si afta la examene…

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns