click aici

Ajutor pentru tineri

Ajutor pentru tineri

In ziua de azi este foarte greu sa iti cumperi o casa a ta, mai ales daca esti tanar casatorit, lucrezi pe un salariu minim pe economie si nu ai cum sa pui un ban deoparte pentru a-ti indeplini acest vis. Tocmai din aceasta cauza multi dintre tinerii Romaniei aleg sa plece la munca in afara tarii pentru a-si putea realiza aceasta dorinta de a avea o casa a lor.

transilvaniaMulti nu stiu insa ca exista si alta solutie, mult mai reznabila decat sa plece departe de cei dragi, printre straini si anume obtinerea unui credit pentru investitii imobiliare prin programul prima casa. Una dintre institutiile bancare care sare in ajutorul tinerilor in acest sens este Banca Transilvania.

Astfel ca pentru a obtine un astfel de credit trebuie sa beneficiem de un venit net permanent. Mai apoi, una dintre conditiile obligatorii este sa nu detii o locuinta iar in cazut in care ai una, aceasta sa nu depaseasca o suprafata de 50 mp. Cea de-a treia conditie este aceea de a avea posibilitatea depunerii unui avansa minim de 5% din pretul de achizitie al locuintei.

Documentele sunt foarte importante in obtinerea unui credit, astfel ca ai nevoie de urmatoarele acteȘ o declaratie pe proprie raspundere, cerere de credit tip, act de identitate, certificat de casatrie, adeverinta de venit, adeverinta pentru a dovedi veniturile din anul anterior, copia actului de prorprietate a vanzatorului asupra imobilului ce face obiectul vanzarii dar si alte acte despre care puteti afla accesand site-ul Bancii Transilvania.

Stiu ca multi ar spune ca a obtine un credit bancar este destul de dificil, avand in vedere ca piata locurilor de munca in Romania este in scadere insa eu cred ca este mult mai bine sa cumperi o casa prin acest program decat sa stai printre straini ani de-a randul si sa ajungi la un moment dat sa nu te mai simti acasa nicaieri. Plus ca din cauza plecarilor in strainatate la munca, in ultimul timp, foarte multe familii s-au destramat, multi copii sufera din acest motiv.

Asa ca va intreb acum: credeti ca merita suferinta copilului vostru, destramarea familiei…. ani de chin departe de cei dragi?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Dimineti perfecte cu o cafea buna

Nimic nu este mai frumos decat o dimineata insorita insotita de o cafea buna. Nu sunt o bautoare impatimita de

Apper – WordPress Theme for Apps

Download WordPress Theme | Preview WordPress Theme Apper is an app landing page wordpress theme that is perfect to get

Adevarata arta a frumosului

A cunoaste in amanuntit arta frumosului este o arta in sine… Pictura este una dintre cele mai semnificative arte care


Sari la bara de unelte