click aici

Amintiri din copilarie


Vreau sa va spun despre o intamplare foarte hazlie. Este vorba despre un moment de acum mai bine de 16 ani, cand, copil fiind a trebuit sa ies si eu cu mingea si cu masinile afara. Zis si facut.

Nu a intarziat momentul cand, ai mei prieteni trebuiau sa se duca sa manance sau ziceau ca se duc sa se schimbe in casa si apoi revin. Ca nu putea sa mai stea si ei inca putin. Trebuie sa recunosc, eu nu eram o persoana care se plictisea foarte repede si caruia ii venea sa faca altceva din 20 in 20 de minute precum erau acei amici. Si revenind la momentul cu plecarea mi s-a intamplat odata ca acestia sa plece in casa sa manance, si-au facut chiar si baie si cand iasa, se duce unul dintre ei la magazin si-mi spune ca nu mai ies ca isi facura baie si ca racesc. Trebuie sa recunosc ca aceste lucruri ma scoteau din pepeni pe mine.

Poate de asta sunt si acum o persoana mai colerica. Dar privesc partea buna a lucrurilor si va spun ca aveam masinute si mingile erau mult bine cusute pe vremea mea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Predictiile secolului 20 care s-au produs… sau Nu

Un articol al inginerului John Elfreth Watkins Jr, publicat in revista “The Ladie’s Home Journal”, in anul 1900, prezicea ce

Ai grija de sanatatea copilului tau

Sistemul imunitar al unui copil nu este inca pe deplin dezvoltat iar acestia sunt mai predispusi la in infectii si

Vizita la dentist – necesitate

Auuuuu maseaua… doamne ce ma doare… stim cu totii ca durerea de dinti este o durere insuportabila… nici dusmanului tau

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte