click aici

Amintiri din copilarie


Vreau sa va spun despre o intamplare foarte hazlie. Este vorba despre un moment de acum mai bine de 16 ani, cand, copil fiind a trebuit sa ies si eu cu mingea si cu masinile afara. Zis si facut.

Nu a intarziat momentul cand, ai mei prieteni trebuiau sa se duca sa manance sau ziceau ca se duc sa se schimbe in casa si apoi revin. Ca nu putea sa mai stea si ei inca putin. Trebuie sa recunosc, eu nu eram o persoana care se plictisea foarte repede si caruia ii venea sa faca altceva din 20 in 20 de minute precum erau acei amici. Si revenind la momentul cu plecarea mi s-a intamplat odata ca acestia sa plece in casa sa manance, si-au facut chiar si baie si cand iasa, se duce unul dintre ei la magazin si-mi spune ca nu mai ies ca isi facura baie si ca racesc. Trebuie sa recunosc ca aceste lucruri ma scoteau din pepeni pe mine.

Poate de asta sunt si acum o persoana mai colerica. Dar privesc partea buna a lucrurilor si va spun ca aveam masinute si mingile erau mult bine cusute pe vremea mea.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Craciunita de Craciun

Ca tot vorbeam despre domeniul vestimentar… sa va mai povestesc ceva ce sa întâmplat de Crăciun-ul trecut =)) . Tot

Daca imi cumpar o haina macar sa stiu ca-i buna

Nu e asa? Daca tot imi cumpar o haina pentru a o purta macar sa fie de calitate. Imi place

Potrivit pentru copii

Am lucrat o lunga perioada de timp in afara tarii si am avut ocazia sa vizitez cateva gradinite cu program

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte