Mi-am facut un bine

Satul ca de fiecare data când aveam nevoie de ceva de tras la xerox sau de scos la imprimanta să mă deplasez la firmele din oraș care ofereau astfel de servicii, am decis sa îmi cumpăr o imprimanta profesională care sa conțină și xerox și scanner. Aveam ceva bani puși deoparte exact pentru acest lucru, deoarece demult îmi doream sa cumpăr o astfel de imprimanta.

cartuseriaro-1426429274Și cum de fel sunt un tip comod și nu îmi place sa strabat orașul și magazinele lui în căutare de ceva ce doresc sa cumpăr, am decis sa caut o astfel de imprimanta pe internet. Așa ca am început sa strabat site-urile care se ocupa cu vanzarea acestor obiecte. După ce am vizitat câteva site-uri care vindeau tot felul de imprimante, am ajuns pe unul care mi s-a părut destul de interesant. Acesta se numea Cartuseria.ro și aici erau tot felul de imprimante care mai de care și la preturi mai mari sau mai mici.

După ce le-am văzut pe fiecare în parte și le-am citit cu atenție caracteristicile, m-am oprit asupra uneia care îmi luase cu adevărat ochii. Avea incorporat în ea exact ceea ce ma interesa pe mine și prețul ei era unul destul de bun. Fără sa mai stau pe gânduri am decis sa o comand. Am luat legătura cu cei de la cartuseria și le-am spus ce aș dori sa cumpăr de la ei. Am plasat comanda, iar aceasta mi-a sosit acasă după doua zile printr-un curier rapid, caruia i-am achitat și contravaloarea acesteia. Am și băgat-o în funcțiune, deoarece eram curios sa văd cum funcționează și dacă își merita banii. Am instalat-o, apoi i-am instalat driverele de care avea nevoie și trebuie sa recunosc ca la început mi-a fost foarte greu sa o folosesc, pentru ca era pentru prima data când foloseam așa ceva. Cu timpul însă m-am obișnuit cu absolut toate functiile ei și totul a mers ca uns.

Acum nu mai trebuia sa merg la firme specializate în așa ceva de fiecare data când aveam nevoie sa scanez ceva sau sa îmi trag la xerox unele documente de care aveam nevoie și făceam totul de acasă. Vreau sa va spun ca multifunctionala pe care am cumpărat-o și-a scos toți banii și ca sunt foarte mulțumit de ea. Ba mai mult am făcut și ceva bani de când o am, deoarece destui vecini de-ai mei vin la mine pentru a le scana ceva sau pentru a le scoate la imprimanta diverse lucruri.

Pe langa imprimante de top, tot in acest magazin se gasesc tot felul de produse foarte utile in firme si nu numai, cum ar fi distrugatoare de documente, laminatoare si asa mai departe.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns