click aici

Mercedes Benz Vito Furgon


Nu toata lumea iubeste masinile mici. Sunt persoane care oricat ar iubi masinile mici, au nevoie de masini mari. Motivele sunt diverse. Fie familia pe care o au este foarte numeroasa, fie folosesc acea masina in anumite scopuri astfel incat trebuie sa transporte multe persoane, fie iubesc sa mearga in calatorii si au nevoie de masini foarte spatioase.
O astfel de masina incapatoare este modelul Mercedes Benz Vito Furgon. Acest model functioneaza pe combustibil de tip diesel, are un consum de 6.6 l/100km in afara orasului si de 7.4 l/100 km in oras. Viteza maxima a acestui model poate atinge 158 km/h. Puterea maxima a modelului de la Mercedes este de 95 CP. Transmisia este manuala, cu 6+1 trepte de viteza.
Bucurati-va de o masina confortabila, mare si utila. Daca modelul cumparat de dumneavoastra nu are inclus un carlig de remorcare, va puteti comanda unul si astfel scapati de grija faptului ca nu il aveti atunci cand e nevoie.

Va recomand carlig 307!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Declanșarea travaliului

Medicul poate recomanda declanșarea travaliului în momentul în care observă probleme cu sarcina sau chiar anumite afecțiuni. Consultul medicului stabilește

Tablete vs Phablet vs Smartphone?

Generaţia de telefoane inteligente a evoluat enorm de mult şi desigur, s-a şi extins. Nu mai avem doar smartphone, avem

Love at first hiccup (2009)

Filmul îi are ca protagonişti pe Anya şi Victor. Ea este ultimul an de liceu, iar el abia boboc. Ca

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte