O casa curata, o casa sanatoasa

Pentru o femeie o casa curata este echivalentul unei case organizate, frumos amenajate si curate. Caminul este locul unde ne petrecem momentele cele mai placute si relaxante ale zilei, alaturi de cei apropiati, astfel incat nu trebuie sa neglijam responsabiliatile casnice, daca ne dorim un mediu ordonat si igienic. Unul dintre inamicii cei mai indarjiti ai curateniei este praful, un element de care este dificil sa scapi in totalitate, dar pe care il poti tine sub control cu solutii, tehnologii de ultima generatie. Pentru a il putea indeparta este esential sa elimini treptat sau sa acorzi o atentie sporita suprafetelor care il atrag.

Philips-Sense-And-SimplicityPraful se depune pe orice obiect din camere, dar mai ales pe jos, in covoare sau mochete. Daca esti alergic la praf trebuie tii cont ca acesta se depune inclusiv in perna pe care o folosesti seara de seara cand te pregatesti de un somn odihnitor. Multi dintre noi nu stiu ca aerul prăfuit din locuinţă este mult mai nociv decât cel de afară deoarece, într-un spaţiu închis, bacteriile se dezvoltă mult mai rapid. Cu echipamentele necesare, tu si familia ta va puteti bucura de o viata linistita si sanatoasa, intr-un mediu curat.

Philips a adus pe piaţă produse inovatoare şi bine concepute, concentrate pe performanţa de curăţare puternică. Pe primul plan pentru mine sunt acele aspiratoare cu spalare foarte eficiente si igienice, un alt tip de aspirator este aspiratorul fara fir care este foarte usor de utilizat, insa imi place si acel aspirator cu abur, caci la ele ne referim, sunt produse prin care Philips a implementat progresul în produse de curăţat, îmbunătăţind utilizarea şi manevrabilitatea. Cu aceste ustensile performante, cel putin o data pe saptamana, iti poti forma o rutina din a aspira si curata obiectele de mobiler pentru a preveni acumularea unei cantitati mari de praf in casa. Puteti apela ca solutie suplimentara si la purificatoarele de aer, desi acestea doar filtreaza si purifca aerul din locuinta.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns