click aici

O casa curata, o casa sanatoasa


Pentru o femeie o casa curata este echivalentul unei case organizate, frumos amenajate si curate. Caminul este locul unde ne petrecem momentele cele mai placute si relaxante ale zilei, alaturi de cei apropiati, astfel incat nu trebuie sa neglijam responsabiliatile casnice, daca ne dorim un mediu ordonat si igienic. Unul dintre inamicii cei mai indarjiti ai curateniei este praful, un element de care este dificil sa scapi in totalitate, dar pe care il poti tine sub control cu solutii, tehnologii de ultima generatie. Pentru a il putea indeparta este esential sa elimini treptat sau sa acorzi o atentie sporita suprafetelor care il atrag.

Philips-Sense-And-SimplicityPraful se depune pe orice obiect din camere, dar mai ales pe jos, in covoare sau mochete. Daca esti alergic la praf trebuie tii cont ca acesta se depune inclusiv in perna pe care o folosesti seara de seara cand te pregatesti de un somn odihnitor. Multi dintre noi nu stiu ca aerul prăfuit din locuinţă este mult mai nociv decât cel de afară deoarece, într-un spaţiu închis, bacteriile se dezvoltă mult mai rapid. Cu echipamentele necesare, tu si familia ta va puteti bucura de o viata linistita si sanatoasa, intr-un mediu curat.

Philips a adus pe piaţă produse inovatoare şi bine concepute, concentrate pe performanţa de curăţare puternică. Pe primul plan pentru mine sunt acele aspiratoare cu spalare foarte eficiente si igienice, un alt tip de aspirator este aspiratorul fara fir care este foarte usor de utilizat, insa imi place si acel aspirator cu abur, caci la ele ne referim, sunt produse prin care Philips a implementat progresul în produse de curăţat, îmbunătăţind utilizarea şi manevrabilitatea. Cu aceste ustensile performante, cel putin o data pe saptamana, iti poti forma o rutina din a aspira si curata obiectele de mobiler pentru a preveni acumularea unei cantitati mari de praf in casa. Puteti apela ca solutie suplimentara si la purificatoarele de aer, desi acestea doar filtreaza si purifca aerul din locuinta.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Viata noua

Isi doreau din tot sufletul sa inceapa o viata noua. Avusesera parte numai de momente triste in ultimii ani, pierdusera

Slujba te defineste

Credeam, cand eram si eu mai mica si fara minte, ca a munci este un lucru oarecare… ca poti face

Sa-mi indeplinesc un vis cu NailShop?

Fiecare avem ceva ce ne place sa facem asa si eu, imi place foarte mult sa imi fac unghiile si


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar