click aici

My pasion


Am luat si eu permisul si tatal meu mi-a facut cadou o masina. De fapt nu mi-a cumparat-o el ci mi-a dat bani sa imi iau eu ce masina vreau. Eu am o pasiune pentru range rover-uri. De aceea mi-am luat un range rover evoque. Mi se pare o masina complete si sigura. In aceasta masina ma simt foarte bine si in siguranta de fiecare data cand conduc. Este o masina mare, puternica si arata bine in orice peisaj. Am fost in aceasta iarna la munte sip e zapada nu am avut nici o problema. Am mers cu mai multi amici cu masini. Unul din amici mei are un ford mondeo. Am ramas impresionat de acest model deoarece se intrece pe el insusi in conditiile de iarna. Are un model foarte puternic si se merita sa il cumperi. Iti recomand si tie acest model insa cred ca ar fi mai bine sa iti iei un range rover daca vrei o masina puternica cu care sa mergi la munte. Cu aceasta masina vei atrage si privirile celor din jur, mai ales ale fetelor.

Va recomand ford mondeo si range rover evoque!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Electromotorul, lucruri pe care trebuie sa le stii

Automobilul a devenit un element deosebit de important pentru fiecare dintre noi. Chiar daca nu toti oamenii detin cate un

Spionaj si contraspionaj

In ultimii ani, de cand totul parca a luat-o razna in Romania, mai ales in ceea ce prieste clasa politica,

Masculin versus feminin

Unul dintre miturile care circula in mai toate comunitatile e acela care spune ca barbatii urasc moda. Nimic mai fals!

1 comment

Write a comment
  1. Elena
    Elena 21 decembrie, 2017, 13:51

    Bun articolul, multumesc pentru recomandare.

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte