click aici

Guest Post – My future, my choice: partea a-VI-a


Alegerea meaDesigur, comunicatiile cu exteriorul imi fusesera drastic limitate odata cu sosirea mea pe sectia de „maxima toleranta zero”, insa existau in ciuda tuturor interdictiilor si controalelor modalitati ce imi permiteau sã intretin flacarile dragostei aprinse in ambele cazuri, cai pe care le exploatam din plin, fara remuscari. Spre exemplu,unul din mesajele mele de dor si amor cãtre Sirena fusese expediat pe net chiar de catre rivala sa, si in definitiv, de ce ar fi fost altfel si nu asa?

In cuprinsul existentei mele intelepte pe acest pamant nu cerusem decat lucruri simple de la viata: sanatate, libertate, un dram de minte si posibilitatea de a calatori nestingherit oricand, oriunde prin lume, iar practica dovedea ca nici teoria nu poate sa fie vreodata prea departe de adevar. Terminand cu cafeaua, se intinse in pat hotarat sa leneveasca pana la ora 10, cand putea iesi pentru doua ore din camaruta in mica curte de plimbare aferenta speciei lor de bau-bau. O banca, o bara sudata la mijloc, doua discuri si doua gantere intregeau peisajul pustiu si contribuiau la mentinerea tonusului muscular. Era acum in tratative cu „puterea” pentru alte cateva ustensile de acelasi fel, dar puterea nu ar mai fi fost putere daca s-ar fi lasat prea repede sau prea usor induplecata…

Pisica… Sirena… Atipi cu gandul si zâmbetul la ele, smulgandu-l din delicata visare zgomotul zavoarelor trase din lacasurile lor: – Plimbare? Iesi in mica curte pregatindu-se cu miscari usoare de incalzire pret de cateva minute , dupa care isi incepu lucrul.

Ritualul zilnic indiferent de data, de vreme, conditii, imprejurari, totul desfasurandu-se dupa tipic. Pana si deliciosii biscuiti pe care ii botezasem in amintirea batoanelor de ciocolat preferate „Parpi”, erau consumati dupa un anumit tipar. Cei patru ani lasasera urme vizibile in fire si in comportament, schimbari de care era prea putin constient in prezent. Trecusera insa si acesti patru ani, cu bune si cu rele, cu incercari, ambitii, dureri, caderi si reveniri in lumea reala, trecuse cu reflexe acum adanc intiparite in fiinta celui care eram, cu naravuri, cu bucurii mici si dezamagiri nu intotdeauna potrivite, insa totul trecuse pentru ca in final, orice inceput are si un sfarsit undeva, la un moment dat, indiferent de parcurs.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Birocratia cand e vorba de RCA

Am fost cu frate-miu acum doua zile sa plateasca si el toate taxele la firma lui de taxi. Si am

Guest Post – My future, my choice: partea a-II-a

Am stiut inca de la inceput ca ea este femeia potrivita pentru mine, asa ca am renuntat pur si simplu

De acum plimbarea va fi si mai confortabila

Nu credeam vreodată că a deveni părinte înseamnă atâta emoţie şi trăiri sufleteşti care nu pot fi descrise în cuvinte.


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte