click aici

Germania imbraca haine de sarbatoare de Revelion


De la petrecerile organizate cu ocazia Revelionului in Germania sunt nelipsite focurile de artificii, insa exista si persoane care prefera sa petreaca acest moment in sanul familiei. Asa cum se intampla si in alte tari, cu ocazia Revelionului in Germania sunt utilizate focurile de artificii, pentru a alunga duhurile rele cu zgomote puternice.
Una dintre cele mai vechi traditii din Germania care se pastreaza si astazi in perioada Anului
Nou consta in consumarea verzii murate, ce poarta numele de Sauerkraut, deoarece se crede ca varza murata va aduce bunastare si binecuvantare in noul an.
Turistii care aleg sa petreaca Revelionul in Germania pot participa la petrecerile organizate pentru a intampina noul an cu zambetele pe buze si pot algere unele dintre cele mai interesante obiective turistice pe care le pot vizita, pentru a completa o vacanta de exceptie in Germania.
Fie ca alegeti sa vizitati Germania cu ocazia Revelionului sau cu o alta ocazie, cu siguranta veti gasi posibilitati cat mai placute de relaxare si de petrecere a timpului, pentru a reveni de fiecare data cu placere.
Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Timpul trece atât de uşor încât nici nu îţi dai seama când au evoluat unele lucruri?

Uneori îmi iau o pauză de câteva minute şi mă întreb, când s-a mai inventat şi Smart Tv-ul ori telefonul

Carti de vizita modele – cele mai importante componente

Aceste instrumente multi-business îndeplinesc multe dintre nevoile de bază ale profesioniștilor: publicitate, recunoaștere a mărcii, îndemn și, desigur, informații de

Sapunul, dusmanul de temut al coronavirusului

In ultimele zile, medicii si oamenii de stiinta au explicat de ce o simpla bucata de sapun este una din


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte