Am ales sa fac ceea ce-mi place

am ales

O perioada frumoasa din viata fiecaruia e aceea a studentiei, cand mergi intr-un loc nou, cunosti oameni noi si ajungi sa vezi cum devine viata usor usor cat mai grea pentru a te face sa fi cat mai pe cont propriu si sa nu m-ai depinzi de alte persoane. Asa am ajuns si eu, am inceput sa gust cum e viata de student putin cate putin si m-ai ales sa vad cum e sa incepi sa te descurci cu ce ai si primesti.

am ales

Desi nu toti ne multumim cu ceea ce ni se ofera, am decis sa pot cumva sa imi imbunatatesc orizontul ca zic asa si am inceput sa caut un loc de munca,care sa nu trebuiasca sa imi consume tot timpul si m-ai ales sa fie ceva ce imi ofera respect si siguranta.

Pentru ca in ziua de azi nu toata lumea stie cum e sa primesti totul fara sa fi muncit.

Am mers sa vad cat m-ai multe dar ori nu mi se potrivea ori nu eram multumita de program sau mereu gaseam cate ceva.Asa ca am auzit la un moment dat vorbinduse de angajari Charm Studios Bucuresti, desi recunosc ca la inceput aeam indoieli privind acest fel de munca, dar vroiam sa vad despre ce e vorba. Asa ca am mers sa ma interesez, am discutat despre toate detaliile si in momentul cand mi sa oferit ca pot lucra in conditii de siguranta si ca respectul este cel mai important lucru pentru ei, am zis sa le ofer o sansa sis a incerc pentru ca puteam avea doar de castigat, m-ai ales ca nu era ce nu puteam face.

Pana la urma fiecare isi alege propria cale prin a lucre si a face ceva ce sa ii placa.

Asa ca uite-ma aici, prima zi de lucru pot spune ca nu mi-a fost usor dar m-am descurcat si m-ai ales cand am observant ca totul era cat mai confortabil asa ca am decis sa mai continui o vreme.

O vreme asta a durat cam cat am ajuns sa imi pot asigura chiria pentru ca in camin nu era de mine, nu era vorba ca nu ma intelegeam cu colegele sau ca era ceva ce imi displacea in mod special,dar pur si simplu imi placea sa pot sta mai mult singura si linistita.

Am ales sa fac ceea ce-mi place

Chiar daca auzeam pareri ca ceea ce fac nu este bine, sau ca nu e demn sau alte lucruri, eu m-am convins si as putea dovedi oricand si oricui ca se inseala amarnic in privinta cu asta, si ca nu au dreptate. Multe persoane isi schimba parerea atunci cand sunt puse in fata faptului implinit. A ajuns sa imi placa ceea ce fac si sa fiu si mandra legat de lucrul acesta pentru ca nu era nimic ce puteam sa spun ca imi displace in mod special. Pana si iubitul meu cu care m-am cunoscut de ceva timp nu are nimic impotriva pentru ca a vazut cu ochii lui si s-a convins ca nu are de ce sa se simta rau sau sa isi faca griji, si ma sustine pentru ceea ce vreau eu sa fac.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

One thought on “Am ales sa fac ceea ce-mi place

  1. Foarte putine persoane aleg sa faca ceea ce le place in ziua de azi, motivul este si cel legat de opinia celor din jurul nostru.

Lasă un răspuns