Secte – Martorii lui Iehova

iehova

Cred ca toata lumea a auzit despre secta Martorii lui Iehova, iar asta nu datorita numarului mare de adepti, din contra, datorita insistentei acestora de a te convinge de „adevarul” lor. Un „adevar” ce face din acesti „alesi” sa aiba o atitudine de superioritate ce duce la o atitudine bolnava fata de societate in general, o buna definitie a fanatismului mascat intr-o buna intentie si o eventuala „mantuire”. Istoria acestei secte? Din ce stiu, a inceput prin secolul 19, insa abia acum este mai atent observata, asta si datorita unei agresiuni religioase fara precedent!

Secte – Martorii lui Iehova | Ce sa mai crezi si din religia asta

Cunoastem, „din usa in usa”, dornici sa povesteasca despre al lor Iehova si „regatul terestru” ce urmeaza sa se intample curand. Foarte bine pregatiti, insistenti si informati, acesti sectanti sunt de o nesimtire uluitoare atunci cand este vorba despre tot ce inseamna contactul social, adevarati agresori! Nu si in mintea lor, mai ales ca se considera atat de „speciali”, detinatori ai secretelor ce pot duce la viata vesnica dupa… inviere!

iehova
Secte – Martorii lui Iehova | Ce sa mai crezi si din religia asta

Da, asta sustin Martorii lui Iehova, anume ca toti oamenii mor, insa invie mai apoi doar cei alesi, adica Martorii! Nu doresc sa comentez ridicolul acestei sperante plina de iluzoriu, tot ce imi propun este sa dezvolt un subiect mult mai important, cum ne protejam de acesti „spalatori de creiere”, cum? Cum, mai ales ca sunt foarte abili, ca mai toti sectantii, in a identifica slabiciunea umana, suferinta… cum?

De ce nu avem aceiasi religie, de ce Martorii lui Iehova

Martorii lui Iehova intre secta si religie, Martorii lui Iehova, cei ce nu accepta transfuzia sangelui, cei ce neaga trinitatea divina a crestinismului, cei pentru care Isus Cristos nu a fost rastignit, cei ce promit totusi o „inviere” si o viata vesnica terestra, cei ce ne „asasineaza” cu adevarul lor… Despre ei si nu numai, secte in general, aici. Nota: daca aveti povesti despre oameni „pierduti” in astfel de secte, poate povestiti aici. 😉 .

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Secte – Martorii lui Iehova

  1. Stiu ca prefera sa isi vada copiii morti decat sa ii duca la spital, ceeace mi se pare a fi o crima. :(( Nu comentez mai mult.

  2. Mai dai dracu’ si pe astia ca imi e greata de ei.Vin din usa in usa,te trezesc sau ce iti mai fac doar ca sa te faca sa creezi… de-as putea ia-si eutanasia

  3. Uite ca abia azi am reusit sa termin articolul 🙂 Dar am reusit!
    I-am intalnit pe Martorii lui Iehova prin pliantele pe care ni le lasa in cutia postala din timp in timp. O singura data, acum vreo 5-6 ani l-au prins pe tata prin curte si l-au chemat sa-i povesteasca despre religia lor 🙂 Tata, cand a vazut despre ce era vorba, l-a pufnit rasul si i-a poftit sa-si vada de treaba lor.
    Sincer, n-am nimic cu ei. Dar cum spui, sunt destul de insistenti…

Lasă un răspuns