click aici

A venit in sfarsit iarna


A venit in sfarsit iarna si pot sa ma bucur si eu de zapada la munte. Imi place foarte mult cand ninge si de aceea vreau mereu sa merg la casa de la munte sa ma distrez cu prietenii facand o bataie cu zapada. Este cea mai tare vacanta atunci cand este si zapada.

Anul asta mi-am luat si o pilota de iarna daca tot plec la munte fiindca am auzit ca de Craciun vor fi temperaturi foarte mici si nu am chef sa inghet pe acolo. Este o pilota puf de gasca foarte tare fiindca tine de cald foarte bine si pot sa dorm linistit atunci cand ma invelesc cu ea.

Imi plac pilotele dearece sunt mai usor de carat decat o plapuma. Iti recomand si tie mai ales daca mergi la munte anul acesta, sa ai la tine o pilota de iarna deoarece iti va fi utila in situatiile extreme. Orice aventura pe munte necesita echipamente adecvate.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Redimensionarea mai multor imagini deodata!

M-am gandit astazi sa vin cu un tutorial care la prima vedere ar fi mai putin folositor, dar la un

Abia astept …

Îmi plac copiii, am spus-o şi o mai spun. Şi abia astept să am şi eu copilul meu pe care

Rapid, sigur si serios

Am avut parte de-a lungul anilor de diferite peripetii in ceea ce priveste locurile in care ma asezam, sa zic


Tags assigned to this article:
a venit iarnaiarnaproduse pentru iarna

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar