click aici

A venit in sfarsit iarna


A venit in sfarsit iarna si pot sa ma bucur si eu de zapada la munte. Imi place foarte mult cand ninge si de aceea vreau mereu sa merg la casa de la munte sa ma distrez cu prietenii facand o bataie cu zapada. Este cea mai tare vacanta atunci cand este si zapada.

Anul asta mi-am luat si o pilota de iarna daca tot plec la munte fiindca am auzit ca de Craciun vor fi temperaturi foarte mici si nu am chef sa inghet pe acolo. Este o pilota puf de gasca foarte tare fiindca tine de cald foarte bine si pot sa dorm linistit atunci cand ma invelesc cu ea.

Imi plac pilotele dearece sunt mai usor de carat decat o plapuma. Iti recomand si tie mai ales daca mergi la munte anul acesta, sa ai la tine o pilota de iarna deoarece iti va fi utila in situatiile extreme. Orice aventura pe munte necesita echipamente adecvate.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cadouri de la Crystal Glamour

Recunosc ca sunt un impatimit al distractiei de sarbatori, in familie. Si iata ca vine una dintre cele mai frumoase

O fuga prin magazinele online

Am vazut foarte multe site-uri noi saptamana asta pe piata de eCommerce, magazine online care sunt la inceput de drum

Aventura spaniola

Mi s-a ivit ocazia acum doi ani sa merg in afara tarii, mai exact în Spania. Sotul meu era la


Tags assigned to this article:
a venit iarnaiarnaproduse pentru iarna

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar