click aici

Jos cu pantoful musafire


Uff, mare pacoste cu descaltatul asta in hol! Ba ca se incheie greu la ghete, ba ca s-a scuturat bine la intrare si e zapada curata, ba multe alte motive. Asta iarna. Vara spune ca e uscat afara si ca e curat pe talpi. Toamna spune ca a plouat, dar nu intra in sufragerie, ci la bucatarie la o tigara, asa ca nu se mai descalta. Iar eu tot ma uit la ei si-mi spun : V-am invatat cu narav, in pana mea! 😀 „. Eu nu-s de acord cu descaltatul, iar ei imi stiu meteahna asta. Nu pun si nu las pe nimeni sa se descalte. Si ce daca-i covor curat? Nu e facut sa se calce pe el? Uneori insa mai glumesc si le spun : ” – Da’ si cand va voi inhama la scuturat covoare! ” . Nu stiu, nu-mi place sa descalt musafirii. Cred c-o sa renunt la covoare, caci si-asa nu se mai poarta!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Briwfi – Onepage WordPress Resume/Portfolio Theme

Download Theme – Preview Theme Briwfi is an one page modern and easy customizable resume/personal portofolio built with Bootstrap 3.2.

Abia astept …

Îmi plac copiii, am spus-o şi o mai spun. Şi abia astept să am şi eu copilul meu pe care

Housebuild – HTML Construction Business Template (Business)

Description Housebuild- is clean and retina ready HTML construction & business template . It is great, professional and easy to


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte