Leapsa fara zahar. O drama din copilarie

O fetita la 3 ani a cazut si sa lovit la cap. Parintii erau betivi si biata fetita nu a mai fost dusa la spital. Dupa vreo doua luni a inceput sa i se umfle capul, cand au dus-o la meidic era grav, avea un hematom foarte mare trebuia operata dar parintii n-au fost de acord. Au adus copilul de la spital si au inceput sa zugraveasca prin casa. Din cauza diluantilor fetita a intrat in coma. O ametita de doctoreasa a declarat-o moarta. Pe atunci faceau foarte rar autopsie. Am fost la inmormantare, copila era imbracata mai gros , afara era foarte cald. Mi-a atras atentia ca pe frunte si langa nas transpirase si manutile ii cadeau de pe piept ca unei persoane care doarme. Am atras atentia catorva persoane dar nu m-au bagat in seama. Pentru mine a fost si ramane un soc. Nepasarea parintilor acelei copile mi-a ramas in memorie. E groaznic.

Trimit aceasta leapsa  : Savoire / cotos / Vienela / Adryme / Ionela / Nexya / Hapi / Bucuros / Costinel / Spanac / Sebibu / Federova / Taraboste / BucurMissysparrowcrisego / Narcis / Radu / Elly / Vlad / Si cine mai doreste sa o mai preia

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

4 thoughts on “Leapsa fara zahar. O drama din copilarie

  1. Buna ziua, Am primit azi, 1 matrie, comanda nr. 10206146. Unul dintre articole, o pereche de pantaloni marca Noa Noa, mi-a fost trimis gresit a doua oara. Produsul pe care il comandasem (si care acum nu mai apare disponibil pe site) era listat cu codul 1159601019, la pretul 59 lei. Este vorba despre o pereche de pantaloni albastri, evazati, care se disting prin faptul ca buzunarele laterale din fata au o bordura lata si se inchid fiecare cu doi nasturi. In ambele cazuri in care i-am comandat, am primit in locul lor o pereche de pantaloni Noa Noa modelul , si care inca sunt disponibili la vanzare. Acesti pantaloni pe care i-am primit sunt un model foarte diferit, insa sunt din acelasi material si au acelasi cod 1159601019 (cod intreg pe eticheta 115960101920191) cu pantalonii pe care eu mi-i doresc si pe care ii comandasem. Probabil ca acest cod identic a produs incurcatura, insa cei pe care mi i-ati trimis sunt listati la pretul de 33 lei o diferenta de 26 lei fata de pantalonii pe care ii comandasem si pentru care am platit!! Va rog sa ma anuntati daca reusiti sa identificati pantalonii pe care i-am comandat si, daca mai sunt disponibili, sa imi rezervati o pereche marimea S. Multumesc si astept raspunsul dvs!

Lasă un răspuns