click aici

Key Series lanseaza Key Series T18NC, casti premium fara fir

Key Series lanseaza Key Series T18NC, casti premium fara fir

Da, anul 2019 a fost anul exploziei castilor fara fir audio de tip True Wireless. Si anul 2020 pare sa urmeze aceasta tendinta. De data aceasta, marca Key Series anunta lansarea unei noi perechi de casti fara fir botezate Key Series T18NC.

Astfel, Key Series, constructor specializat in casti fara fir si casti audio urmeaza aceasta miscare si tocmai a lansat un nou produs vedeta, Key Series T18NC. Niste casti fara fir care intra in concurenta directa cu alte produse din categoria True Wireless.

T18NC, casti fara fir cu un design similar celor de la Apple. Ceea ce ne impresioneaza inca de la prima vedere este fara indoiala designul acestor casti. Un aspect care reia designul specific castilor produse de Apple. Aceste casti sunt echipate cu difuzoare din titan de 13 mm si contin o plaja de frecvente cuprinse intre 20 Hz si 20 KHZ. Sunt dotate cu o functie ANC (Active Noise Cancellation) sau daca preferi in romana, reducerea zgomotului activ. Constructorul anunta in egala masura o reducere a zgomotului de 25 dB.

In ceea ce priveste autonomia castilor, Key Series anunta numai putin de 7 ore de ascultat de muzica dupa o singura incarcare. Ca orice produs de acest gen, T18NC sunt furnizate cu o cutie de depozitare. Cutie care este in egala masura si statia de incarcare. Ceea ce permite o atingere dupa o singura incarcare a numai putin de 24 de ore de autonomie.

De notat este ca aceasta cutie va putea fi incarcat fie prin intermediul unui cablu USB, fie prin intermediul incarcarii fara fir (tehnologia Qi). Castile sunt echipate cu un sistem de buton tactil. Astfel, este posibil, cu ajutorul unei singure atingeri sa actionezi unele functionalitati precum citirea/punerea pe pauza a muzicii sau raspundere/respingere apeluri. Sau sa treci de la o melodie la alta, si acest lucru este posibil datorita butonului tactil.

Pentru castile sale T18NC, Key Series a optat pentru versiunea Bluetooth 5.0. De altfel, pentru un confort sporit la exterior, castile sunt certificate IPX5. Acest lucru inseamna ca pot suporta orice jet de apa la o presiune scazuta, blocand in egala masura transpiratia si picaturile de apa nedorite.

Key Series reprezinta un brand de casti audio inovator care combina calitatea materialelor premium cu confor si durabilitate. Sunetul produs este cat se poate de clar, astfel incat te afli in prezenta unei interpretari live atunci cand asculti muzica la castile Key Series.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

Wordfence Scan – Protectie pentru wordpress

Ati patit vreodata ca hosterul sa va suspende contul de gazduire pentru ca de pe site-ul vostru se trimiteau cu

Huburi Strong DC,DC++ si ODC – Lista cu cele mai populare huburi!

M-am gandit ca pentru unii dintre voi ar fi necesar un articol aproape complet cu huburi de dc,dc++ sau odc.

Hartee v1.0 Cssigniter WordPress Theme

Host your heart’s content with style on Hartee. A beautiful tumblr-like theme for WordPress. Demo WordPress theme | Preview WordPress

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte