click aici

Spa, schi și gastronomie, toate într-un singur loc!

Spa, schi și gastronomie, toate într-un singur loc!

Dacă faceți un sondaj despre ceea ce cred oamenii despre o vacanță de iarnă perfectă, veți afla probabil că aproape toată lumea va include schiul sau spa-ul sau chiar pe amândouă. Iar dacă îi întrebați pe cunoscători despre mâncarea de calitate, delicioasă și rafinată, ce oferă farmec vacanței lor, răspunsul va fi cu siguranță gourmet. Ce ziceți dacă toate cele trei ingredinte perfecte pot fi găsite în același timp și loc? Spa, schi și gastronomie sunt oferite la hotelul de cinci stele Lucky Bansko. Dacă veți alege această destinație, nu contează dacă vor predomina activitățile sportive sau cele de relaxare, satisfacția unei vacanțe de iarnă perfecte este garantată.

Muntele oferă o experiență interesantă pe pârtiile de schi din paradisul sporturilor de iarnă, cu un fundal de peisaje romantice. Condițiile permit practicarea sportului atât pentru schiori avansați, cât și pentru începători, ce pot apela la serviciile instructorilor calificați. Stațiunea este foarte potrivită pentru vacanțele în familie, deoarece copiii pot primi primele lecții aici sub îndrumarea profesorilor de schi sau snowboard. Există o opțiune pentru întreaga familie sau pentru întreaga echipă de la serviciu să se distreze în zăpadă împreună în timpul antrenamentelor de grup. Oaspeții se pot baza pe transferuri direct pe pârtiile de schi.

După emoțiile pozitive trăite pe pârtii, vă puteți încălzi și continua tratamentele relaxante într-un spa modern. Condițiile unei experiențe acvatice unice sunt oferite de singurele piscine pentru adulți și copii din Bansko, cu temperaturi de 33 de grade Celsius. Apa este menținută curată fără utilizarea clorului, ci folosind o tehnologie inovatoare cu ionizare, lumină ultravioletă și electroliză cu sare de mare.

image002

În plus în piscina mare există o muzica subacvatică și un hidrojet, cu un salvamar certificat responsabil pentru siguranță dumneavoastră. Există, de asemenea, o mică piscină caldă cu sare în imediata apropiere, cu săruri din Marea Moartă care au un efect benefic asupra fermității și elasticității pielii dumneavoastră.

Hidroterapia poate continua cu un jakuzzi și baie de șoc sau de contrast și hidromasaj. Hidroterapia este extrem de plăcută și benefică pentru organism, fiind blândă cu oasele și mușchii obosiți sau afectați de diverse boli sau traumatisme. Ea îmbunătățește circulația sângelui, calmează nervii, relaxează mușchii și drenează limfa. Puteți alege între două saune finlandeze, dintre care una este o saună pe bază de plante cu infraroșu și două băi de aburi. Sauna finlandeză stimulează circulația sângelui și elimină toxinele din organism prin transpirație. Baia de aburi are o temperatură ușor mai scăzută și, prin urmare, este mai bine tolerată de corp. Ea purifică căile respiratorii, fiind susținută de uleiurile aromatice împrăștiate în aer. Aburul cald deschide porii, relaxează sistemul nervos și elimină toxinele din corp. De asemenea, acționează foarte bine și la nivelul pielii. Sauna cu infraroșu este recomandată persoanelor care suferă de artrită și eczemă, având un efect tonic evident.

Pentru tratamentul și prevenirea problemelor pielii sau doar pentru plăcere, puteți încerca masaj exotic cu peștii Garra Rufa. Aceștia sunt pești unici, iubitori de căldură, ale cărui proprietăți vindecătoare sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri. Ei sunt folosiți pentru curățarea picioarelor, deoarece se hrănesc cu stratul superior de piele mort. Peștii Garra Rufa secretă o enzimă specială utilizată pentru prepararea cremelor, loțiunilor și a altor produse cosmetice pentru regenerarea și întinerirea pielii picioarelor.

image003

Pe lângă hidroterapie pentru promovarea sănătății, puteți beneficia, de asemenea, de condițiile pentru haloterapie într-o sală specială, realizată din cărămizi din sare 100% din Himalaya. În zona de relaxare, starea de bine este completă pe fundalul unei muzici blânde și liniștitoare. Haloterapia ajută în tratamentul bolilor respiratorii și ale pielii și are un efect general excelent asupra organismului. Se estimează că 50 de minute într-o cameră cu sare echivalează cu efectul unei plimbări de 4 ore într-o pădure de pin.

Experiențele pe pârtiile de schi și relaxarea la spa garantează o minte complet eliberată de griji. La toate acestea se adaugă o mâncare bună, care nu este doar o necesitate, ci și o plăcere pentru toate simțurile. Bucurarea de a savura mâncăruri fine într-un cadru natural elegant va face vacanța cu adevărat de neuitat pentru iubitorii de bucătărie gastronomică.

image004

Pe munte puteți alege dintr-o selecție largă de preparate alpine. Unul dintre preparatele pe care ar trebui să le încercați cu siguranță este fondue. Alegerea este dificilă, deoarece multe variante ale mândriei bucătăriei elvețiene sunt oferite aici: cu brânză, cu carne, cu pește și chiar cu ciocolată. O altă ispită culinară este carnea alpină. Fanii bucătăriei italiene vor fi surprinși de diversitatea rețetelor interesante:  paste proaspete, spumă neagră cu ton, papardele cu trufe și ciuperci, tagliatelle cu homar și multe altele. Pizza italiană tradițională are, de asemenea, mulți reprezentanți dornici să o încerce. Ce ziceți de brânza gorgonzola, smochinele și crusta de prosciutto sau pizza cu cremă de trufe albă și trufă neagră rasă? Aceasta este o parte foarte mică din varietatea mâncărurilor oferite și, cu siguranță, timpul nu va fi suficient pentru ca dumneavoastră să gustați toate aceste preparate savuroase. Prin urmare, va trebui să vă întoarceți din nou și din nou în acest paradis montan.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Care vor fi tendintele in materie de calatorie pentru 2020?

Care a fost cea mai in voga destinatie in anul 2019? Care tara a prezentat cea mai rapida dezvoltare in

Cele mai frumoase destinatii pentru primavara anului 2019

Primavara si-a intrat oficial in drepturi. A venit deci si vremea sa descoperi cele mai frumoase destinatii turistice cu cele

Masini hibride vs masini electrice

In ultimii ani, masinile electrice si, mai nou, cele hibride se extind pe piata mondiala a automobilelor, luand treptat locul

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte