click aici

Cele mai spectaculoase peisaje de munte de descoperit

Cele mai spectaculoase peisaje de munte de descoperit

Muntii au ceva magic care provoaca mereu un sentiment de uimire si de calm. In fata unui masiv maiestuos ne simtim mai mici si ne gandim mereu la maretia naturii. Simpla sa prezenta este coplesitoare si ne face sa ne dorim sa ajungem pana in varf.

Daca iti doresti si tu ca in urmatoarea vacanta sa descoperi cele mai specatculoase peisaje de munte, iata pe unde trebuie sa ajungi.

Muntele Kebnekaise, Suedia. Aici poti admira tundra si natura de o frumusete de necontestat. Poti ajunge aici pe drumul Kungsleden, denumit si « poteca regelui ». Vei ajunge la un varf de munte spectaculos, cu un peisaj care iti va taia respiratia.

Masivul Del Paine, Patagonia, Chile. Daca ai in plan o calatorie prin Patagonia, trebuie sa ajungi si pe la Torres del Paine care iti va permite sa traversezi masivul cu acelasi nume.

Lantul Blue Ridge, Statele Unite. Te poti aventura si prin Apalasi pentru a admira superbii munti Blue Ridge. Poteca de aici este cea mai lunga din lume si traverseaza nu mai putin de 14 state.

Machu Pichu si poteca incasilor din Peru. Poti incerca sa faci si o calatorie prin Cordilierii Anzilor in Peru si sa strabati poteca incasilor pentru a descoperi ruinele antice de la Machu Pichu numit si « cetatea pierduta a incasilor ». Nu uita ca acest loc face parte din una din cele sapte minuni ale lumii.

Muntele Kilimanjaro. Trebuie sa ajungi si prin Tanzania pentru a face macar o data in viata cea mai frumoasa drumetie prin muntii Kilimanjaro. Vei decoperi aici o frumusete maiestuoasa de contemplat neaparat.

Muntele Everest. In inima Himalayei, Muntele Everest este un munte plin de mituri, cu un folclor autentic minunat. Este si cel mai inalt munte din lume.

Muntele Rainier, Statele Unite. In partea de nord-vest a Pacificului vei decoperi o natura magnifica si vei avea de asemenea, sansa de a decoperi impozantul munte Rainier.

Fitz Roy, Chile. Poti admira bineinteles, celebrul Cerro Fitz Roy, un munte care se afla la frontiera dintre Argentina si Chile, de la baza… dar poti incerca sa faci si o excursie, una din cele mai dificile de aici.

Beinn Eighe. Scotia. Un lucru e sigur- si in Scotia sunt o multime de munti, cu o frumusete care iti va taia cu adevarat respiratia. Poti admira muntele Beinn Eighe in timpul drumetiei tale prin Scottish National Trail, o poteca de 864 km, care iti va permite sa traversezi intreaga Scotie.

Muntele Taranaki, Noua Zeelanda. Acest vulcan s-a format acum 120 000 de ani si este o destinatie foarte celebra pentru turistii de tot felul.

Nanda Devi, India. Trebuie sa faci un sejur si prin parcul national Nands Devi pentru a descoperi al doilea varf ca inaltime din India.

Cervin, Elvetia. Cel mai celebru varf din Alpi este un munte exigent cu cei care se catara aici. Deci doar cei experimentati ar trebui sa se lanseze in cucerirea sa.

Hvannadalshnukur, Islanda. Acum incearca sa o spui de cinci ori mai repede. Un munte incredibil, cel mai inalt din tara.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Related Articles

De ce sa inchiriezi masina cu sofer pentru transfer de la aeroport

Serviciile de transport de la aeroport sunt benefice pentru persoanele care trebuie sa calatoreasca in diferite locuri din intreaga lume.

Ce vizitam in imprejurimile Romei?

In jurul Romei, un oras cu o urbanizare monumentala, se intinde un spatiu minunat de descoperit. Muntii Sabini in nord,

Sfaturi pentru alegerea mijlocului de transport pentru o vacanta in Romania

Romania este inca o tara aflata in dezvoltare in ceea ce priveste turismul, agricultura, mediul de afaceri, dar si infrastructura.

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte