click aici

De ce sa te inspiri de la antreprenorii de succes

De ce sa te inspiri de la antreprenorii de succes

Succesul te o stiinta care se invata. Oricine este capabil sa aiba succes. Si cea mai buna modalitate de a te bucura de succes este aceea de a studia metodic liderii existenti, care au reusit sa se bucure deja de succes. Putem invata enorm de la oamenii care au reusit, oricare ar fi domeniul, inspirandu-ne de la parcursul acestora. Dezvoltarea competentelor trece in mod inevitabil prin a studia si a invata in mod perpetuu. Si aceasta faza de invatare nu trebuie sa se limiteze la primii 25 de ani din viata. Asta deoarece acest ciclu este unul fara sfarsit si ocaziile de a invata sunt nelimitate.

Toti antreprenorii de succes au aceasta sete de a invata ceva nou mereu, de a deveni mai buni, de a-si imbunatati competentele pentru a excela in domeniul in care activeaza. Stiai ca 65% din noii milionari provin din MLM? Pentru a avea mai mult trebuie sa devii mai mult, nimic mai simplu. Trebuie sa investesti in tine insuti. Reusita ta consta in a te baza pe energia si pe aura ta. Cu cat valoarea ta creste, cu atat vei avea mai multa carisma.

Antreprenoriatul se invata, nu te nasti cu el. Un antreprenor in adevaratul sens al cuvantului este acea persoana care creeaza o afacere noua cu punct de inspiratie doar imaginatia. Un antreprenor este un individ aparte, un tip aparte de afacerist, nu este acela care conduce o afacere de unul singur sau ajutat de o mana de oameni. Nu este cel care cumpara si lucreaza cu un brand cunoscut deja, nu este acel individ care munceste din greu ani de zile pentru o afacere si face lucrurile conform regulilor. Un adevarat antreprenor este acela care creeaza o noua afacere avand drept punct de plecare doar imaginatia sa.

Atreprenorul este asemenea unui inventator. Inventatorii pun intrebari de genul- ce lipseste din imagine?, intrebare la care raspund prin inventarea acelei piese care lipseste.insa, in timp ce inventatorii creeaza produse noi, antreprenorii inventeaza noi afaceri. Pentru antreprenor afacerea pe care o inventeaza este un produs, un produs unic menit sa iasa in evidenta.

Un antreprenor creeaza oportunitatile de afaceri, nu le cumpara. Oportunitatile de afaceri precum francizele sunt special create pentru a asigura succesul oamenilor care le cumpara atata vreme cat urmeaza un tipar. In timpul procesului insa acestea suprima inclinatia antreprenoriala de a crea. Insa pasiunea unui antreprenor nu este aceea de a conduce o afacere de succes, creata de catre altcineva ci de a crea o afacere unica care urmeaza sa se bucure de succes.

Masura succesului este pentru un antreprenor dezvoltarea. Adevaratii antreprenori, cei care se bucura de succes, stiu ca scopul fiecarei afaceri in parte este dezvoltarea. Supravietuirea nu reprezinta un succes. Dezvoltarea reprezinta succesul deoarece este palpabil. Stagnarea sau evolutia lenta a afacerii este un spectacol  de care nu se poate bucura nimeni. O afacere de care nu se bucura nimeni trebuie sa se incheie deosebit de repede pentru ca toata lumea sa fie libera sa isi caute succesul in alta parte.


Related Articles

Cateva idei originale pentru a decora peretii casei tale

Daca vrei sa renovezi peretii casei tale, nu trebuie sa investesti foarte mult. In acest articol vei gasi inspiratie pentru

Cu ganduri roz printre obstacole :)

As dori sa incep prin a te ruga sa citesti randurile urmatoare relaxata si .. neaparat jos, ca sa nu

Ignoranța financiară distruge posibilitatea de a face economii

Economisirea este una dintre modalitățile prin care ne putem asigura bunăstarea financiară, alături de diversificarea câștigurilor și de exploatarea oportunităților

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte