click aici

Manichiura visata, cu produsele profesionale de nail art de la Nolia Shop

Manichiura visata, cu produsele profesionale de nail art de la Nolia Shop

Ideea de a avea o manichiura deosebita, cu un model special si de o lungime care sa iti fie confortabila este justificata azi, cand se pune un atat de mare accent pe asta. Conteaza cum este aplicat gelul, ce produse ai folosit, cat de corect ai tinut mana sub lampa si asa mai departe.

Daca nu ai cumparat produsele de la un producator recunoscut pentru calitate, sansele de a nimeri o culoare inestetica sau de a fi de o calitate scazuta sunt destul de mari. Nu iti permiti, pe scurt, sa faci nici un compromis vizavi de manichiura.

Vrei sa ai siguranta unei manichiuri rezistente, impecabile?

Cu siguranta vrei o manichiura in care culoarea e culoare si marginea e margine. Pentru asta ai nevoie de produse profesionale, iar cele disponibile pe www.noliashop.ro sunt special concepute pentru a rezista.

Conteaza si pasii pe care ii urmezi pentru a realiza manichiura. Trebuie sa ai in vedere o pilire adecvata a unghiilor. Foloseste cu incredere un primer de la Nolia, pentru a spori aderenta straturilor de oja. Spre exemplu, un produs dublu aderent te va ajuta sa aplici oja pe suprafata unghiei, fara a ramane locuri neacoperite.

Despre cat e de important sa aplici un base coat de calitate in conditiile in care te intereseaza o manichiura pe baza de oja semipermanenta, iti poate spune un expert Nolia. Te ajuta sa fixezi mai eficient oja pe unghie. Nu vei mai avea grija de unghie ciobita la scurt timp dupa aplicare.

Amintesc si de top coat, produsul care se aplica peste unghie, cu scopul de a-i oferi protectie si a o intari. Aceasta va contura un aspect lucios unghiei, pastrand cu succes lacul integru pentru mai mult timp. Iata ca un astfel de produs te poate ajuta sa garantezi durabilitatea lucrarii pe unghii. Este de altfel si solutia pentru a duce totul la acelasi nivel, de a avea o suprafata uniforma.

Citeste mai multe despre produsele mentionate, dar si altele, inclusiv ojele care te pot ajuta sa obtii manichiura visata, online, pe site-ul noliashop.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Bioenergie sau escrocherie

Mereu a fost o moda sa avem „vindecatori” cu „puteri” ce depasesc intelegerea umana, „vindecatori” insa ce depasesc (incalca!) si

Construiește-ți propriul stil vestimentar

Prin modă și prin preferințele pentru anumite articole vestimentare sau anumite combinații doamnele își exprimă personalitatea. Hainele vorbesc despre felul

Galaxy Note 20 – data lansarii, pret si fisa tehnica

  La fel ca in fiecare an, Samsung va lansa noua sa serie de Galaxy Note in al doilea trimestru,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte