Ellen Pompeo – salariu record, respectul producatorilor…tot ce a obtinut prin munca grea

A devenit un pilon indispensabil in televiziunea americana. Incepand cu 11 martie, TF1 va difuza sezonul 16 al serialului Anatomia lui Grey. Un sezon marcat de plecarea unuia din principalele personaje ale serialului medical. Serialul creat de Shonda Rimes a debutat in 2005 si a avut parte de o multime de rasturnari de situatie. Insa, a scos-o in evidenta in special pe Ellen Pompeo, interpreta emblematicei Meredith Grey. Actrita, producatoare, uneori realizatoare, Ellen Pompeo face parte din cele mai puternice femei din televiziune.

Un statut dobandit cu mare dificultate, dupa mai multi ani de munca asidua, dupa cum a explicat si actrita, acum in varsta de 50 de ani. Intre comportamente misogine si lupta pentru egalitatea salariilor, cei 16 ani de difuzare a serialului medical nu au fost tocmai usori. In 2015, plecarea lui Patrick Dempsey, interpetul lui Dereck Sheperd, a reprezentat un punct determinant in cariera actritei.

Producatorii l-au folosit mereu pe acesta ca influenta impotriva sa – Nu avem nevoie de tine, avem nevoie de Patrick povestea Ellen Pompeo la un moment dat. A incercat sa vada daca poate vorbi cu el, daca poate negocia cu el insa acesta nu a fost deloc interesat de acest lucru. La un moment dat, actrita a ajuns sa ceara 5000 de dolari pentru principiu insa a fost refuzata.

Un acord de 20 de milioane de dolari. Aceasta lupta pentru egalitatea salariilor a fost principala lupta dusa de actrita timp de mai multi ani. In ianuarie 2018, Ellen Pompeo, devenita de mai multa vreme un element indispensabil din serialul Anatomia lui Grey, reuseste sa negocieze cu producatorii serialului o frumoasa marire de salariu. Pentru sezoanele 14 si 15, salariul sau pe episod a trecut de la 300 000 de dolari la 575 000 de dolari la care se adauga o serie de bonusuri estimate la 6-7 milioane de dolari. Un acord de peste 20 de milioane de dolari care a facut din Ellen Pompeo una din cele mai bine platite actrite din televiziunea americana.

Interpreta lui Meredith Grey a muncit si pentru imbunatatirea conditiilor de munca in timpul filmarilor pentru serialul Anatomia lui Grey. In primii 10 ani, conform propriilor declaratii, au existat serioase probleme sociale, care includ comportamente nepotrivite si un mediu de lucru toxic. Dupa sezonul 10 au existat o serie de schimbari destul de mari atat in fata camerei de filmat cat si in spatele ei. Scopul actritei a fost acela de a beneficia de o experienta de munca de care sa poata fi mandra.

Mama a trei copii, actrita este de altfel sustinuta in tot ce face de nimeni alta decat de Shonda Rimes care a declarat la un moment dat ca serialul Anatomia lui Grey va dura atata vreme cat Ellen va dori.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns