Sarcina si implantul mamar – tot ce trebuie sa stii inainte de operatie

A6.NemerKamal@locco.ro@cel mai bun chirurg implanturi mamare (1)

Decizia de a apela la o interventie de marire a sanilor nu este tocmai una usoara. In primul rand, ideea se naste odata cu lipsa increderii in propria persoana. Tot mai multe femei se confrunta cu aceasta problema, tocmai pentru ca societatea a inceput sa seteze standarde cat mai inalte. De cele mai multe ori, tindem sa credem ca frumusetea ne poate deschide mult mai multe usi, ca putem fi acceptate mult mai rapid de oamenii din jurul nostru si ca frumusetea merge mana in mana cu increderea de sine.

Dupa ce decizia este luata, urmeaza etapa de cercetare, iar aici multe dintre noi ne confruntam cu un amalgam de informatii coplesitoare, nestiind pe care sa le luam in calcul si pe care nu. Unul dintre cele mai importante aspecte este cel referitor la sarcina si alaptare. Din acest motiv, este foarte important ca decizia de a apela la o interventie de marire de sani sa fie luata doar dupa ce ai gasit cel mai bun chirurg implanturi mamare. Discuta cu el, cere cat mai multe detalii si, cu atat mai mult, accepta sfaturile acestuia. Iata cateva informatii care te pot ajuta atunci cand iti doresti sa optezi pentru implanturi mamare:

Implanturile cu silicon nu afecteaza sanatatea mamei sau a copilului

Atunci cand vorbim despre sarcina si implant mamar, trebuie sa stii ca ne referim la un subiect foarte des abordat atat de chirurgi, cat si de pacientele care isi doresc aceasta interventie, dar se gandesc si la un viitor in care sa aiba copii. Din acest punct de vedere, poti sa stai linistita pentru ca, din fericire, nu exista riscuri asupra sanatatii mamei si nici a copilului nici inainte, nici in timpul si nici dupa sarcina. Cu alte cuvinte, implanturile nu trebuie sa reprezinte un motiv de ingrijorare atunci cand vine vorba de o viitoare sarcina.

A6.NemerKamal@locco.ro@cel mai bun chirurg implanturi mamare (2)

Implanturile cu silicon – sarcina si alaptare

Daca vorbim despre alaptare, trebuie sa stii ca in teorie implanturile mamare nu ar trebui sa afecteze posibilitatea de a alapta, insa in practica aceasta afiramtie este destul de discutabila. Medicul tau o sa-ti spuna in timpul consultatiei ca in situatia in care nu se produc deteriorari de canale sau deteriorari in ceea ce priveste tesutul glandular si nervii, atunci poti alapta fara probleme. Pe de alta parte, e important sa stii ca exista si posibilitatea de a nu produce suficient lapte sau chiar deloc.

Implanturile cu silicon – dupa procesul de alaptare

Dupa alaptare, foarte multe femei spun ca aspectul sanilor s-a schimbat si isi doresc sa apeleze la o interventie chirurgicala. Daca si tu esti in aceasta situatie, este important sa stii ca aceasta se recomanda doar dupa incheierea perioadei de alaptare, la aproximativ 6 luni.

Asadar, operatia de marire de sani a devenit un subiect din ce in ce mai discutat in randul femeilor din intreaga lume si suntem cu totii convinsi ca rezultatele pot fi formidabile. Pe de alta parte, este foarte important sa te documentezi corect si sa ceri medicului tau cat mai multe informatii.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns