Tatuaje– care sunt cele mai dureroase locuri?

Cativa specialisti in tatuaje au dezvaluit care sunt acele parti ale corpului mai dureroase. Drept urmare, in cazul in care ai hotarat sa iti faci un tatuaj, acest articol iti va fi mai mult decat util. Vrei sa iti faci un tatuaj pe umar, pe picioare, pe gat sau pe cot ? Atunci succes…

In momentul in care ai decis sa iti faci un tatuaj trebuie sa tii cont de doua lucruri – ilustratia sau inscriptia aleasa (pentru totdeauna pe corpul tau de altfel) si locul unde urmeaza sa il faci. Cu totii stim faptul ca unele parti ale corpului, fata in special, sunt mai sensibile si ii « asigura » proprietarului cateva minute sau ore de suferinta. Cu toate acestea, in unele cazuri, dorinta de a avea un tatuaj este mai mare decat orice pe lume. Nu vrei sub nicio forma sa renunti la tatuajul planificat de mai multa vreme chiar daca este intr-o zona mai sensibila. Dar macar sa stii ce te asteapta, nu-i asa ?

Specialistii au intocmit o lista cu cele mai dureroase locuri ale corpului. Acestia spun ca inainte de a ne face un tatuaj trebuie sa tinem cont de mai multi parametri. De felul in care te simti in ziua respectiva, daca ai sau nu gripa sau daca esti sau nu obosit. Stilul tatuajului dorit este si el important deoarece presiunea asupra pielii poate fi mai mult sau mai putin importanta. Tatuatorul are cu siguranta mana formata, unul poate avea o mana mai grea ca altul. Dar, cel mai important lucru este locul in care tatuajul urmeaza sa fie facut.

Coate, picioare, stern…cu toate ca specialistii sustin ca toate tatuajele dor exista unele locuri in care durerea se poate dovedi a fi aproape insuportabila. Este vorba despre coate, picioare – partea de sus in special – umeri, partea interioara a bratelor si partea opusa a cotului (acolo unde bratul se pliaza). Specialistii insista asupra faptului ca mai exista si alte locuri dureroase – rotula sau sternul ( intre sani).  Exista mai multe modalitati de a evita aceasta durere precum consumul de apa si purtarea unei conversatii cu tatuatorul pentru distragerea atentiei. Creierul va fi astfel concentrat asupra unui alt lucru si va uita temporar de durere. In orice caz, aceasta sedinta nu este una deloc placuta, chiar din contra, chiar daca rezultatul este de cele mai multe ori senzational.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns