click aici

Cum alegi cel mai bun smartphone pentru jocuri

Cum alegi cel mai bun smartphone pentru jocuri

Multi dintre voi se intreaba probabil ce criterii trebuie sa indeplineasca un smartphone folosit in mod special pentru jocuri. In cele ce urmeaza, va vom explica care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont in acest sens.

Opteaza pentru un ecran si pentru o rezolutie a ecranului optime. In momentul in care iti doresti un smartphone Android pentru a te juca, unul din cele mai importante lucruri este marimea ecranului. Este mult mai placut sa joci pe un ecran mare dar nu trebuie sa uiti faptul ca, cu cat ecranul este mai mare, cu atat va consuma mai multa baterie. Daca autonomia este un lucru important pentru tine, atunci opteaza pentru un smaprtphone cu o autonomie mare. Nu uita si faptul ca daca ecranul este mai mare nu iti va incapea prea bine nici in buzunar.

Nu doar marimea este importantain cazul unui smartphone bun pentru jocuri ci si rezolutia ecranului. Auzi adesea ca, cu cat rezolutia ecranului este mai buna, cu atat experienta de joc va fi mai placuta. Insa acest lucru nu este neaparat adevarat. Daca vrei sa joci in realitatea virtuala atunci bineinteles ca aceasta regula se aplica, un ecran Full-HD este mai mult decat suficient.

Un procesor bun si, mai ales un GPU bun. Pentru a juca pe un smartphone fara probleme se recomanda un System-on-Chip (SoC). Procesorul joaca desigur un rol esential dar, in materie de jocuri video, GPU este mult mai important. Fii atent deci la caracteristici tehnic precum numarul de FLOPS. Unii vor prefera un anume procesor in detrimentul altuia. Spre exemplu un un SoC Exynos de la Samsung in detrimenul unui SOC Snapdragon.

O cantitate de RAM suficienta. Cu totii avem tendinta sa uitam de conceptul RAM pentru gaming, imaginandu-ne ca nu sunt utili decat pentru a face mai multe lucruri odata pe telefon. Unele jocuri pot ocupa mai multi RAM pe telefon. Daca mai ai in timpul jocului deschise alte aplicatii sau retele sociale atunci nu artrebui sa ai sub 4GB. Nu doar cantitatea este importanta ci si natura acestora. Cu cat formatul de RAM este mai recent cu atat telefonul va fi mai eficient si mai rapid.

O autonomie buna. Am mai spus-o si o repetam, jocurile sunt cele care golesc cel mai repede bateria telefonului. Din fericire, exista producatori care au ales sa isi optimizeze sistemul pentru a limita acest consum de energie. Dar sa nu crezi ca astfel vei putea juca nelimitat.


Related Articles

12 indicii pentru a recunoaste un narcisist

Expertii sunt de parere ca avem de-a face cu o epidemie de narcisism. Care sunt indiciile care ar putea sa

Black Friday 2019

De cativa ani buni deja, Black Friday este o zi asteptata cu nerabdare de cei care vor sa faca afaceri

Coroana din zirconiu, solutia estetica de reconstructie dentara

Resturile alimentare din cavitatea bucala pot produce daune mari sanatatii dentare. Bacteriile care se dezvolta in interiorul gurii duc la

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte