click aici

O lume auto – moto


autoDomeniul auto a devenit din ce in ce mai comeplex, iar aceasta industrie, a pus bazele societatii inca din anii 1900. In acest moment, industriile auto ofera locuri de munca si posiblitatea de a te experiementa mai mult in acest domeniu. Copiii sunt inca de mici instruiti sa le placa masina, mai ales baietilor, iar cu timpul, ne maturizam, insa tot tindem spre acest domeniu. Singura diferenta este faptul ca masinile de jucarie, devin un pic mai mari, asa-i? Cineva-mi spunea ca un automobil nu este o fita, ci o necesitate, iar acest lucru il pot confirma. Nu ti s-a intamplat sa vrei sa pleci la Mare, iar pe final, tot planul sa pice? Ti s-a intamplat sa vrei sa mergi intr-un anumit loc, dar nu ai avut posiblitatea?

Mariile corporatii auto incearca sa puna in rulaj autoturisme care sa iti ofere posibilitatea de a te deplasa in siguranta, repede si fara o investitie foarte mare, in cazul nostru, motorina sau benzina. Insa corporatiile nu au pus pe banda doar autoturisme, ci si motociclete. Motocicletele au revolutionat deplasarea pe doua roti, iar cu timpul, aceasta industrie s-a dezvoltat la fel de mult precum cea auto. Acum poti gasi orice, de la piese pentru motociclete, anumite echipamente pentru motocicleta, pana la imbracaminte si design. Piese de motociclete gasim la tot pasul, iar tehnologia te va ajuta sa-ti cusotmizezi aparatul dupa gustul tau.

auto

De exemplu, cunosc un prieten care are un Yamaha, nu cunosc modelul, insa este de tip sport. Pe parcurs s-a cam plictisit de actualul design, iar pe internet a gasit piese de design, echipamente si instrumente cu care sa-si modifica motocicleta dupa bunul plac. De exemplu, cand accelereaza de pe loc, iar rotile scartaie, scoate o flama, ca si cum ar fi in flacari. Stiu ca a comandat pudra de se pune pe roti din America, iar efectul lor este uimitor. Sa nu mai spun care are anti-radar, asistare franta, s.a.m.d.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Shopping?De ce nu?

Cand ma uit in dulap la haine, totul e alb negru, ca un film vechi. Am ajuns sa port doar

Artificii, balonase si fulgi de zapada pentru site-ul tau

Pe zi ce trece iarna isi intra in drepturi, desi la mine in oras pe ici pe colo se mai

Plusmag v1.2 Cssigniter WordPress Theme

PlusMag is a minimal theme. Perfect for blog / magazine authors. Available in multiple colors and a really unique layout


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte