click aici

Decoratiuni in gradina

Decoratiuni in gradina

Odata cu varsta toti ne-am dori ba un loc de munca mai bun, ba o masina mai frumoasa si piesa de rezistenta o casa mai mare si mai frumoasa ca sa te poata invidia vecinii. E uite ca am zis sa incep cu ce-a mai importanta parte, si aceea sa imi aranjez micul meu palat.

Decoratiuni in gradina

Am cumparat terenul cu tot cu casa si acum ca priveam in ansamblu nu era exact cum imi doream eu sa fie asa ca m-am interesat ba de la amici ba de la colegi de munca sa gasesc un loc de unde as putea sa imi aranjez putin curtea si casa, iar raspunsul salvator ce ma propulsat direct la ei au fost cei de la Covera.ro.

decoratiuni

Am intrat sa le gasesc un numar de contact, am discutat cam ce as dori sa fac si mi-au oferit totul ca pe tava, ma simteam deja mult mai bine, dar singura mea pretentie ce am avut-o am vrut sa imi surprind sotia cu o mini gradina de trandafiri.

Au venit a doua zi cu tot ce aveam nevoie, am nimerit si sotia sa fie la munca asa ca imediat sub cateva sfaturi ce le-am cerut lor si am inceput munca ca si gradinar sef. Recunosc nu a fost usor mi-a luat toata ziua avand in vedere ca au avut grija sa lase casa in mainile unui mic cercetas dar eu mergand pe ideea nimic nu e imposibil cand vrei si incerci am reusit. Fara sa imi dau seama venise seara usor usor asa ca mi-am zis sa aprind becurile si de ce nu sa ma si as cund putin. Cand a venit sotia mea acasa,a intrat usor,v azand multele lucruri noi, crezand initial ca asta nu mai e casa noastra iar cand se astepta mai putin am sarit asemeni unui ghepard din casa spunand : “Surprizaaaa!”.

Prima reactie, nu cred ca a realizat si m-am speriat putin dar cand am vazut ca a sarit sa ma i-a in brate si mi-a spus ca nu se astepta, am stiut ca micul amator reusise sa faca o surpriza minunata.

A doua zi primul lucru ce l-am facut a fost sa ii sun iar sa le multumesc pentru ajutorul acordat si pentru produse si am spus ca as mai dori usor cu timpul sa imi inmultesc minunatele decoratiuni florare cat si tot tacamul. Toti prietenii mei de atunci cand le-am povestit mi-au cerut sfaturi de parca eram marele lor padurar, desi nu pot nega ca ma simteam bine dar am preferat sa le fac legatura cu cei ce mai calauzit si pe mine,pentru ca stiam ca si ei vor putea face ceea ce am facut si eu.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Am probat si sunt tare mandru..

Costinel spunea intr-un comentariu acum ceva timp ceva legat de feedback-ul meu prea devreme pentru cei de la AcipHosting.Ro …

Poate ar trebui să fac ceva în privința asta?

Astăzi vorbind cu un vechi prieteni, depănând amintiri, a adus vorba de vechea lui casă de lângă oraș. În timp

In trecutul noptilor mele

 In trecutul noptilor mele In trecutul noptilor mele Am privit in suflet ca intr-o oglinda,Erau acolo volburi inspumate siNori aprigi


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte