M-au ajutat cei de la Arabesque

Arabesque

Toti vrem sa ne ajutam parintii cand au nevoie de ajutor mai ales la greu. Asa si eu, era toamna cand stateam de vorba cu tata si priveam la casa bunicilor care nu era deloc pregatita pentru iarna mai ales ca nu ii cumparase nimeni si ei o imbracaminte, dar la auzul a doar catorva cuvinte tata deja se gandise si incepuse sa isi faca planul de atac.

arabesque

Dupa ce intocmise listuta cam cu ce ar trebui sa blindam casa atat pentru iarna cat sis a arate frumos in permanenta a cautat ajutor bun si materiale si piese de calitate, iar precum un indemn de la un fost coleg de munca de-al lui, raspunsul a rasunat din partea celor de la Arabesque.ro.

Ajutorul a venit din partea site-ului Arabesque.Ro

Imediat m-am interesant impreuna cu tata sa vedem daca ar putea sa ne ofere tot ce ne dorim si se pare ca ba mai mult, la vazul produselor tata a avut inca o idee, vroia sa placheze tot cu polistiren expandat dupa care sa finiseze totul astfel incat casa cea veche a buniclor sa arate ca un conac al vreunui conte sau duce sau de ce nu a amandurora.

Zis si facut,acum dupa ce am terminat comanda stateam amandoi ca niste miei la taiere uitandu-ne ba in stanga ba in dreapta dupa coletele ce aveau sa vina,chiar daca eu banuiam ca vor ateriza din cer aruncate dintr-un avion tata incepea sa rada, iar fara sa ne dam seama un camion era in fata noastra ce ne dadea semnale de ceva vreme dar pe care nici macar nu-l observasem. Am inceput noi treaba pe rupte ca doi mesteri antic ice lucreaza pentru imparat, si usor usor acea casa la care iti era cam jena sa te uiti incepea sa se transforme in ceva ce iti fura privirea din orice diresctie atat de afara cat si daca erai inauntru.

Arabesque

In casa mea acum e cald si bine datorita celor de la Arabesque

Toate erau bune si frumoase,ne uitam amandoi la ce am realizat intr-un timp asa de scurt, dar nu am realizat ca niciunul dintre noi nu sa gandit sa sugereze cateva lucruri, primul si unicul acela ca am uitat sa luam ceva sa incalzim fortareata, asa ca iata-ne din nou discutand cu acei domni din nou de data asta despre niste calorifere ce ar putea transforma casuta noastra iarna cand e firg in Africa Centrala.

Cand a inceput sa se lase frigul, caldura primitoare din casa parca prinsese maini si nu iti mai dadea voie sa iesi la frig, asemeni unei mama protectoare. Acum in sfarsit pot spune ca desi imi placea sa raman in casa bunicilor peste noapte, acum as vrea sa ma cazez mereu aici unde sa si raman.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns