click aici

Dhost + CloudFlare rezulta RailGun


dhostIn luna Martie 2012 Dhost  Software a devenit partener cloudflare, astazi a venit momentul sa trecem la un parteneriat superior care sa ofere clientilor nostri viteze si mai rapide de incarcare a site-ului. RailGun asigura o legatura constanta intre serverul nostru si CloudFlare, astfel realizandu-se un raport de copresie a site-ului dvs de pana la 99.6 % folosind tehnici similare a compresiesi de streaming video.

Dhost declara ca rezultatul este unul promitator, o crestere de 140 % in performanta.

Toti clientii Dhost.Ro beneficiaza de aceasta oferta in mod gratuit si poate fi activata printr-un click din panoul de control. Un tutorial de activare se poate gasi aici .

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vreau o ferma de link-uri

Putin cam ciudat postul asta asa este insa vin cu o propunere care cred ca nu o intanlesti prea des.

ButterBelly v1.0.3 – Inkthemes WordPress Theme

ButterBelly is a clean, elegant and fully responsive WordPress Theme (try resizing your browser), suited for business websites, corporate sites,

Tresno – Personal Blog Tumblr Theme (Blog)

Tresno is a Responsive Personal Tumblr Blog Theme. This theme is suitable for bloggers, photographers, jurnalists, and anyone who like


Tags assigned to this article:
claudflaredhostperformantarailgunviteza site

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte