click aici

Facebook share – Frectie la picior de lemn


facebookStateam acum cateva momente cu prietenii mei de pe ebloguri.ro si discutam despre un proiect si ma uitam cum cresc notificarile pe profilul meu cu cei ce se straduie sa adune cateva vizite din tembelul facebook.

Hai sa va explic: Daca pana acum va explicam cum sa faceti share (spam) pe grupurile de facebook acum vreau sa va explic ca share-ul pe facebook este frectie la picior de lemn adica egal cu zero.

Acum pe bune degeaba te chinui tu sa scrii articole sau sa pui poze cu despuiate, crezi ca share-ul (spam-ul) ala de pe facebook te va ajuta cu ceva? Aaaaa da .. scuza-ma te va ajuta, 10 minute ca pe urma va face si altul acelasi lucru pe care l-ai facut si tu si s-a terminat cu views-urile tale iar la final relizezi ca ai pierdut 30 de minute sa imprastii un articol pe facebook si ai adunat 25 views 🙁 jalnic.facebookNu mai bine scrii tu un articol pentru Google… pentru publicul larg pentru cei peste 250  de milioane de utilizatori nu doar pentru cei 25 care iti intra din facebook? Eu incepand de astazi am incheiat parteneriatul cu facebook groups. Am doar un grup mai rasarit si atat! Atat de tare m-am suparat pe el incat nici nu vreau sa mai aud. E oribil .. nu-mi ofera decat Candy Crush Saga si atat! Cautam impreuna alte metode de promovare ca faza cu share-ul (spam-ul) in disperare pe facebook nu prea mai tine!

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

O baie perfecta pentru relaxare

Nu stiu daca v-am spus pana acum ca am la tara la bunici o casuta micuta si cocheta care, la

Apple Watch Series 4 vs. Apple Watch Series 3

In cele ce urmeaza vom analiza principalele diferente dintre ceasurile Apple Watch Series 4 si Series 3 pentru a te

Cogenerarea – o solutie sanatoasa

Multi dintre oamenii de rand nu cunosc termenul de cogenerare, si poate ca nu sunt de condamnat avand in vedere


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte