click aici

De ce e bine sa ai lucrul tau?

De ce e bine sa ai lucrul tau?

Era un banc pe vremuri cand un tip fugea dupa tren si il pierduse. Acesta a dat vina imediat pe el insusi si a spus “ce rau e sa nu ai lucrul tau”. Eu am ajuns la zicala acestuia, e bine sa ai lucrul tau.

Recent, am avut nevoie de cateva scule pentru a schimba cateva prize prin casa. Pe langa asta, am dat cateva gauri in pereti si am instalat niste tevi, treaba de barbati si meseriasi. Neavand sculele necesare, am luat legatura cu un prieten, care altruist din fire, imediat mi-a oferit trusa sa de scule. De la surubelnite pana la rotopercutor. Am spus ca o sa ii multumesc cu o bere imediat ce imi fac treaba.

M-a apucat sa dau gauri in pereti, cand, la un moment dat, stiti cum e, cand nu e lucrul tau, mereu se strica. Am reusit sa rup un burghiu destul de puternic. Nu stiu cum am reusit, cert este ca am dat intr-o bara de fierbeton si acolo s-a naruit totul. Am incercat sa fortez si m-am trezut cu jumatate de burgiu in perete si jumatate ramasese in rotopercutor. Am zis ca nu e problema, o rezolv eu cumva si il cumpar inapoi.

Mi-am terminat eu treaba si cu rotopercutorul, ulterior cu prizele si am zis sa cobor sa repar ceva si la masina. Aveam o problema la portbagaj, se deschidea cam greu din cauza unei cleme. M-am apucat sa desfac tot prin spate si am remontat inapoi in cateva zeci de minute. Am reusit sa indoi o surubelnita in tabla de pe interiorul masinii, pe o alta am reusit sa o olaresc. Mi-am dat seama ca nu sunt un asa bun meserias, dar mai mult de atat mi-am dat seama ca sculele altuia nu trebuie imprumutate pentru ca tocmai atunci reusesti sa le strici.

Am reusit sa plec de langa masina, reparand-o cica, si am uitat dedesubt un ciocan cauciucat.

Totul m-a costat aproximativ 140 de lei, punand la socoteala burghiul, doua surubelnite si ciocanul cauciucat. Mi-am dat seama ca de asta este bine sa ai lucrul tau si sa nu imprumuti de la altul. Dai un ban o singura data si ramai cu ele atat timp cat ai grija de ele. Cand se strica la tine si e lucrul tau, nu e nicio problema, dar cand e a altuia, te simti cu musca pe caciula.

Asa am zis sa merg pe lincos si sa imi cumpar propriile mele scule de care cred ca am nevoie in viitor.


Related Articles

Clinicco Brasov

Fete frumoase si foarte frumoase, oras sportiv si cel mai curat spital din Europa, medici buni   si foarte buni,

Beneficiile masajului tantra

Masajul tantra este o tehnica de masaj intima, care este folosit atat pentru relaxare cat si pentru a crea o

Iluminarea LED

Dioda emițătoare de lumină (LED) este una dintre cele mai populare tehnologii de astăzi de iluminat și in curs rapid

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar