Casa mea la cheie

Dupa ce am terminat de construit si mobilat casa, mai aveam sa fac si un garaj pentru masina mea cea noua. Si acesta trebuia sa fie pa masura casei si a masinii, care era cea mai noua de pe piata. Cu constructia nu era greu de rezolvat, ci mai greu era sa gasesc o usa automatizata, care se inchidea bine si era mai sigura. Adica nu putea fi deschisa de oricine, ci numai de proprietar, adica de mine.

spyshopAtunci am inceput sa caut pe internet diferite firme care executa si vand asemenea produse. Pana la urma am gasit o asemenea firma care producea si vindea la un pret foarte bun si pentru mine asemenea usi. Ea se ocupa in special cu automatizari usi garaj si acest lucru ma bucura, tot aici am gasit cele mai bune automatizari pentru porti culisante de ultima moda insa am observat ca se ocupau si de bariere auto fapt care m-a incantat. Asa ca am luat legatura telefonica cu ei si le-am explicat ce vreau sa fac si cum vreau sa arate la final. Atunci ei mi-au spus cum trebuie facut garajul, lungimea si latimea, incat si materialul din care trebuia facut. A doua zi am luat legatura tot cu aceeasi muncitori care au facut si casa, le-am spus si indicatiile date de cei cu care vorbisem la telefon. Apoi am plecat impreuna dupa materiale, deoarece ei stiau mai bine ca mine ce trebuia cumparat.

Dupa doua zile am terminat si cu ridicarea garajului, iar acum ramasese sa-i mai contactez pe cei de la acea firma. Le-am telefonat, le-am spus ca respectasem intocmai ce-mi spusesera ei, dupa care mi-au spus ca a doua zi de dimineata vor fi la mine pentru a le monta. Au sosit la primele ore ale diminetii, iar dupa ce au descarcat usile si toata aparatura, mi-am dat seama ca erau profesionisti. In cateva ore le-au montat si le-au facut proba, iar eu am fost foarte multumit de cum aratau si modul cum functionau.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns