Laboratorul unei femei

laboratorul

In 22% din cazurile unei bucătarii avariate este atunci când bărbatul vine acasă beat și este imposibil sa nu strice cate ceva :)). Am luat acest exemplu deoarece de curând am citit un articol în care se prezenta grava situație a unui bărbat când ajunge acasă într-o stare destul de avansata de ebrietate. Care sunt riscurile și în ce procentaj dăunează acesta de când ajunge acasă și pana se întinde în pat, încălțat desigur :)).

A facut prapad in laboratorul unei femei si nu m-am suparat pentru ca am gasit solutia perfecta

Sa va explic cum am ajuns într-o situație puțin mai mult dificila din cauza ia i-am stricat laboratorul femeii, adică bucătăria. Fiind ziua mea de naștere, am invitat câțiva prieteni pentru a ne petrece puțin în urma celor 26 de ani care trecuse peste mine ca vântul și ca gândul. In urma consumului excesiv de vin de butuc, vin de la tara de iți pârăie urechile, unul dintre prieteni a confundat baia cu bucătăria, intrând și cu becul stins dărâmând unul dintre dulapurile de bucătărie supra-etajate frumos pe peretele din stânga al bucătăriei. Practic, nu mai era frumos deloc după ce am aprins becul și am văzut ravagiile pe care le făcuse acest prieten. Bucătăria fiind din 6 piese, de aceiași firma, ar fi arătat aiurea sa schimb doar dulapul acela dărâmat.

laboratorul

Asa ca bucătăria cu un dulap lipsa am instalat-o la cabana din gradina unde ne petrecem și facem cate un grătar, fiind interzise petrecerile în casa. La câteva zile după întâmplare, același prieten vine la mine cerându-și scuze pentru cele întâmplate și asumându-și răspunderea pentru pagubele făcute. A insistat sa îmi cumpere bucătăria cu totul însa nu am acceptat deoarece nu sunt genu de om care sa tragă de pe urma altora. Sa întâmplat și asta este.

Totuși, m-a îndrumat de unde pot cumpăra noua bucătărie. După multe căutări, de unul singur și negăsind nimic ce sa îmi placa și aici vorbesc despre bucătărie, tot el a venit cu ideea de a ma uita pe Arta Mobilei și poate de acolo găsesc ceea de ce am nevoie. Intradevar, acolo am găsit bucătăria perfecta și credeți-mă ca soția ma felicitat pentru alegerea făcuta. Intradevar este un site de unde iți poți alege mai multe articole de natura mobiliera, de la uși de interior din lemn super super frumoase pana la mobila pentru dormitor la preturi avantajoase care o poți comanda și personaliza asa cum vrei. Mi-a plăcut sa cumpăr de la aceasta firma și pe viitor tot de aici voi cumpăra articole mobiliere.

In scurt timp mobila a ajuns acasa si acum sotia mea este tare mandra ca si-a recuperat laboratorul si nu rateaza nici-o clipa in a ma surprinde cu bucatele preparate in noua ei bucatarie.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns