click aici

Reamenajare cu stil


Nu demult imi terminasem de zugravit casa in care ma mutasem de curand. Dar inca nu cumparasem nimic pentru amenajarea ei. Pentru inceput am cumparat mobilierul pentru camere, bucatarie si baie. Pe acesta l-am achizitionat de la firma de mobila a unui bun prieten, unde am vazut si o comoda cu sertare care mi-a starnit interesul si la care am primit chiar si o reducere substantiala din partea prietenului meu.

Apoi am zis sa mai caut si pe internet mici lucruri care mi-ar putea fi de trebuinta in noua mea casa. Mici lucruri cum ar fi, un ceas perete foarte frumos, cu pendula, pe care l-am achizitionat de pe un site unde se gaseau de toate. Tot pe acest site am gasit si niste decoratiuni de gradina destul de interesante si de care chiar aveam nevoie.

Chiar sunt un iubitor de flori si aveam nevoie de niste ghivece interesante unde sa le asez, iar pe acest site chiar gasisem lucrurile care ma interesau. Asa ca fara sa mai stau mult pe ganduri mi-am ales niste ghivece de ceramica destul de frumoase si care se potriveau de minune in gradina mea. Le-am comandat, iar dupa o zi mi-au fost livrate acasa direct de ei. Am facut plata si apoi imi mai ramasese doar sa le asez si sa pun florile in ele.

Acest lucru nu era o problema pentru mine, deoarece cum v-am spus si mai sus sunt un mare pasionat de flori si plante. Am facut si aceste lucruri si acum casa si gradina mea aratau ca de vis.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ultimele calcule

Cu putin timp in urma, imi cumparasem un apartament cu doua camere intrun bloc abia construit, deoarece aveam niste bani

Bancuri

Sunt foarte multi comedianti care s-au consacrat spunand bancuri. Eu sunt un mare fac al lui Jean Paler care compune

Camerele de filmat

Camerele de filmat, dacă ştii câte persoane sunt pe lumea asta care au trac atunci când sunt puse să vorbească


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte