Reamenajare cu stil

Nu demult imi terminasem de zugravit casa in care ma mutasem de curand. Dar inca nu cumparasem nimic pentru amenajarea ei. Pentru inceput am cumparat mobilierul pentru camere, bucatarie si baie. Pe acesta l-am achizitionat de la firma de mobila a unui bun prieten, unde am vazut si o comoda cu sertare care mi-a starnit interesul si la care am primit chiar si o reducere substantiala din partea prietenului meu.

Apoi am zis sa mai caut si pe internet mici lucruri care mi-ar putea fi de trebuinta in noua mea casa. Mici lucruri cum ar fi, un ceas perete foarte frumos, cu pendula, pe care l-am achizitionat de pe un site unde se gaseau de toate. Tot pe acest site am gasit si niste decoratiuni de gradina destul de interesante si de care chiar aveam nevoie.

Chiar sunt un iubitor de flori si aveam nevoie de niste ghivece interesante unde sa le asez, iar pe acest site chiar gasisem lucrurile care ma interesau. Asa ca fara sa mai stau mult pe ganduri mi-am ales niste ghivece de ceramica destul de frumoase si care se potriveau de minune in gradina mea. Le-am comandat, iar dupa o zi mi-au fost livrate acasa direct de ei. Am facut plata si apoi imi mai ramasese doar sa le asez si sa pun florile in ele.

Acest lucru nu era o problema pentru mine, deoarece cum v-am spus si mai sus sunt un mare pasionat de flori si plante. Am facut si aceste lucruri si acum casa si gradina mea aratau ca de vis.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns