click aici

Sanatatea dintilor nostri depinde de noi


Cred si o spun cu mana  pe inima ca o durere de dinti sau de masele poate fi cea mai rea durere pe care o putem trai din punct de vedere fizic. Atunci cand doare un dinte ai impresia ca te doare tot si ca nimic, absolut nimic nu iti poate alina durerea si stai si te intrebi oare de la ce te doare atat de tare. Insa, cu totii trebuie sa fim constienti ca sanatatea dintilor nostri depinde numai si numai de noi si ca niciodata un dinte sau o masea doare asa, ca doare…

Am avut o cunostinta cu probleme la o masea de minte incat a ajuns la operatie, deci aceste dureri sunt foarte periculoase si trebuie tratate cu seriozitate. Multi spun ca niste proteze dentare scheletate sunt cea mai buna solutie atunci cand nu mai este nimic de facut , dar de ce sa ajungi intr-un astfel de punct cand poti foarte bine sa iti ingrijesti dantura?

Plus ca m-am interesat de fatete dentare pret si nu sunt chiar asa de aruncat. Eu zic asa… cel mai bine este sa avem grija de sanatatea dintilor nostri asa cum avem grija de corpul nostru in general pentru ca atata timp ca sanatatea lor depinde numai si numai de noi nu exista nici o scuza pentru indiferenta.

Demult bunii nostri isi ingrijeau dintii doar spaladu-i cu apa si sare sau apa si bicarbonat de sodiu si stau si ma uit cum acestia la varste foarte inaintate au dinti mai sanatosi decat ai nostri. De aici ce rezulta? Erau mult mai atenti la sanatatea lor decat suntem noi… Pana la urma, sanatatea dintilor nostri chiar depinde numai si numai de noi.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Acele momente cand….

Stiti acele momente cand nu stiti ce sa le cumparati parintilor de ziua lor si trebuie apoi sa va stoarceti

Cadoul de la Google – Pagerank Update

Nu se stie cand va fi urmatorul Google pagerank update dar este de asteptat la inceputul lunii Iulie. Ultima actualizare

Info – Fortarete si Castele

Oamenii au construit fortarete si castele in scopuri de aparare dar si drept locuinte pentru imparati,regi si regine si pentru servitorii acestora.
Trasaturile castelelor variaza in functie de locul in care erau construite si de tipul de arme cu care puteau fi atacate 😉 , de exemplu lanci sau tunuri.


2 comments

Write a comment
 1. Irinel
  Irinel 7 februarie, 2017, 16:59

  Asta asa este, daca nu ne ingrijim dintii riscam sa ramanem fara ei.

  Reply this comment
 2. Madalina
  Madalina 27 iulie, 2017, 12:34

  Este bine sa ne ingrijim de sanatatea noastra dar trebuie sa nu uitam de controlul periodic la medicul stomatolog si mai ales in caz de dureri sa ne prezentam de urgenta.

  Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte