Fotografia de nunta

wedding_by_radicszoltanFotografia de nunta este fotografia de activități legate de nunti. Aceasta cuprinde fotografii de cuplu înainte de căsătorie, precum și acoperirea de nunta și recepție (denumita uneori ca micul dejun de nuntă în țări din afara SUA). Este un efort major comercial care acceptă cea mai mare parte a eforturilor pentru multe studiouri de fotografie sau fotografi nunta independenti.

Un fotograf de nunta contemporan va oferi, de obicei, unele sau toate dintre următoarele:

Fotografia de interior la o biserică, templu, sau alt loc privat, în timpul ceremoniei și recepției.
Fotografie în aer liber (de multe ori la o locație în parc, pe plajă, sau pitorească în ziua nunții și / sau pentru fotografii de angajament).
Atât pozat și sincere fotografii (jurnalistic) de cuplu nunta si invitatii lor la ceremonia religioasă sau civilă, iar recepția care urmează.
Portretistica oficială în studio (fie pentru nunta și / sau fotografiile de angajament).
Servicii digitale, cum ar fi amprentele digitale sau diapozitive spectacole.
Albume (fie albume tradiționale mate sau tip mai contemporan muntele culoare de album).

Gama de rezultate pe care acesti fotografi nunta o prezintă este variata. Nu există un standard cu privire la ceea ce este inclus într-o acoperire de nunta sau un pachet, astfel încât produsele variază de la nivel regional la întreaga colectie de  fotografii

Cei mai mulți fotografi oferă un set de probe (imagini, de obicei, unretouched, editate) pentru clientii pentru a vizualiza. Fotografii pot furniza dovezi, hârtie în formă de printuri 4×5 sau 4×6, o revista” de imagini cu miniatură, imagini de dimensiuni diferite pe mai multe pagini, o galerie dovadă on-line, imagini de pe CD sau DVD, în formă de o galerie sau un slideshow, sau o combinație a celor de mai sus. Unii fotografi ofera aceste dovezi pentru client pentru a-si sustine profesionalismul….

Cei mai mulți fotografi permit clienților să cumpere printuri suplimentare pentru ei înșiși sau familiile lor. Mulți fotografi oferă acum  vânzări on-line, fie prin galerii aflate pe site-urile proprii sau prin parteneriate cu alți furnizori. Aceste vânzătorii găzduiesc de obicei  imaginile ….

Unii fotografi de nunta au un birou sau studio. În orașele mai mari, s-ar putea găsi studiouri de nunta dedicate  numai nuntilor si pot avea studiouri mari, dotate cu make-up, de păr, și halate gata pentru ca mireasa sa poarte.

 

 

 

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Fotografia de nunta

  1. „Fotografia de nunta este fotografia de activități legate de nunti. ”
    Clar 😀

  2. Nu ne-am fi dat niciodata seama ca fotografia de nunta ar avea vreo legatura cu nunta :)).

Lasă un răspuns