Scoli de soferi

Cine doreste sa conduca un autoturism trebuie neaparat sa aibe un permis de conducere… pentru siguranta lui si a altor persoane din trafic.

In ziua de azi s-au deschis mii de sacoli de soferi in absolut toate orasele tarii… astfel nimeni nu va putea spune ca nu a avut unde sa faca aceasta scoala.

Am mai jos cateva liste de scoli de soferi din unele locuri ale tarii care sper sa va fie utile.

Scoala de soferi Brasov: Scoala de soferi Autostart SA despre care oamenii spun ca este foarte buna. Scoala de soferi Bucuresti: Scoala de soferi PFA, scoala de soferi DICU

Si exemplele ar putea continua. Insa nu este de ajuns sa mergi la niste ore de condus asa aiurea sau sa dai mita pentru a te mandri ca ai permisul. Trebuie sa inveti cu adevarat sa conduci si sa cunosti codul rutier la perfectie. Trebuie sa te gandesti ca de tine pot depinde vieti de oameni… sau daca nu te gandesti la ceilalti, gandeste-te la tine pentru ca iti poti nenoroci viata intr-o secunda dintr-o prostie sau din vanitate.

Stiu ca o masina este absolut necesara deplasarii de zi cu zi, mai ales in locuri mai indepartate, insa trebuie sa fii sigur pe tine in momentul in care esti volan, nu sa te sperii atunci cand iti sare o broasca in fata masinii.

Eu nu ii voi intelege niciodata pe maniacii astia de viteza sau pe cei care se urca bauti la volan… Pai atunci pentru ce ti-ai luat nene permisul daca nu esti in stare sa conduci cum trebuie?

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns