click aici

Centralele pe peleti


Tot mai des, oamenii renunta la clasica forma de a incalzi locuinta cu ajutorul sobelor de teracota si aleg sa-si incalzeasca locuinta folosind sistemele moderne de incalzire. Pentru ca nimanui nu-i place sa astepte caldura data de CET, multi din proprietarii locuintelor de la oras aleg centralele termice.
Centralele termice pot fi de mai mute tipuri, insa acum ne vom opri la cea pe peleti. Peletii sunt de fapt combustibili produsi din rumegus si resturi de lemn. Ei sunt ecologici si economici si sunt produsi prin comprimare la presiune ridicata. Centralele pe peleti sunt independente fata de reteaua de gaz si au costuri pe termen lung reduse. Un dezavantaj al acestui tip de centrala ar putea fi faptul ca are nevoie de un spatiu mare de depozitare si de un spatiu de depozitare pentru peleti. Alte dezavantaje ar putea fi faptul ca centrala pe peleti nu produce apa menajera si faptul ca necesita o curatare saptamanala a cazanului.
Va recomand centrale pe lemne si o centrala termica de la Ferroli.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Senzor, laser, algoritmi – care sunt tehnologiile care ii permit unui aspirator robot sa se descurce?

Daca esti fericitul posesor al unui aspirator robot atunci stii si tu cat de impresionante sunt capacitatile sale de navigare.

Bioenergie sau escrocherie

Mereu a fost o moda sa avem „vindecatori” cu „puteri” ce depasesc intelegerea umana, „vindecatori” insa ce depasesc (incalca!) si

Eleganta…. frantuzeasca

Cred ca nu exista femeie pe lumea asta care sa nu fie de acord cu mine atunci cand spun ca

1 comment

Write a comment
  1. Nume
    Nume 21 ianuarie, 2014, 17:15

    E mai bine acum

    Reply this comment

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte