click aici

Camerele de filmat


Camerele de filmat, dacă ştii câte persoane sunt pe lumea asta care au trac atunci când sunt puse să vorbească în faţa lor. Nu mă întreba de ce pentru că nici eu nu am o explicaţie. Însă mă gândesc la cât bine fac aceste maşinării. Faptul că putem păstra unele moment pentru o eternitate ar trebui să ne bucure, iar prezenţa camerelor nu ar trebui să nu ne stârnească un sentiment de frică sau de jenă. Nu acest lucru ar trebui să fie cât mai natural posibil. Cred că fiecare dintre noi a găsit câte o poză veche, eventual şi alb negru, care ne înfăţişa pe noi la vârste foarte fragede. De câte ori nu m-am întrebat: de ce nu au avut şi ai mei o cameră video să mă filmeze şi să mă văd şi eu… cum eram eu când eram mică. Nu-I aşa că şi tu ţi-ai fi dorit să găseşti o casetă pe care să descoperi toate năzbâtiile tale.
Va recomand camera video pentru casca ski si camera video pentru masina !

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Vrei sa pleci în strainatate cu cainele? Iata ce trebuie sa stii!

Vine perioada vacantelor si majoritatea romanilor se gandesc deja la city break-uri in marile capitale europene sau la vacante relaxante

Shopping….

Ieri am iesit in oras cu mama pentru a petrece mai mult timp (mai ales ca doar in weekenduri ne

O zi din viata mea

Vreau sa va povestesc cum decurge o zi obișnuită de a mea. Ma trezesc nu prea de dimineața, cam în

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte