click aici

Ultimele calcule


Cu putin timp in urma, imi cumparasem un apartament cu doua camere intrun bloc abia construit, deoarece aveam niste bani astransi si am vrut sa ii investesc in ceva, iar un prieten m-a sfatuit sa fac acest lucru. Primul lucru la care m-am gandit dupa ce l-am cumparat a fost sa il fac dupa placul si inima mea, adica sa se invarta dupa soare, chiar daca pentru acest lucru era nevoie de o investitie foarte mare. Am schimbat aproape totul, de la instalatiile sanitare pana la geamurile si usile apartamentului.

obiecte-sanitare-834313_bigLa inceput, am schimbat geamurile. Am dorit sa imi pun geamuri de termopan, lucru pentru care am sunat o firma de termopane, la serviciile careia apelase si un bun prieten de al meu si pe care tot el mi-o recomandase. Cei de la acea firma au fost foarte prompti, la doua ore dupa ce am vorbit cu ei deja imi bateau la usa. Au facut masuratorile, au calculat pretul, iar dupa doua zile au venit cu ferestrele si mi le-au montat. Apoi trebuiau schimbate instalatiile sanitare si pentru acest lucru tot de prietenul meu aveam nevoie, deoarece cu asta se ocupa, este instalator. Mi-am sunat prietenul, i-am spus pentru ce treaba am nevoie de el, iar el mi-a zis ca pentru cumpararea instalatiilor sanitare cel mai bine e sa apelez la “prietenul” meu internet.

Mi-a zis ca stie un site care se ocupa cu vanzarea de instalatii sanitare si ca preturile de acolo sunt foarte bune, iar livrarea se face imediat. A doua zi de dimineata, l-am sunat si i-am zis ca il astept intrun bar in apropiere de blocul unde locuieste el ca sa bem o cafea si sa discutam. Cam intr-o jumatate de ora a ajuns, am continuat discutia despre achizitionare de instalatii sanitare pentru apartamentul meu, iar site-ul se numea magazinuldesanitare.ro. Am intrat chiar din acel bar pe site, deoarece barul era dotat cu retea wireless si am intrat imediat de pe telefonul meu. Spre surprinderea mea, prietenul meu chiar avusese dreptate, preturile de pe acest site erau cu mult sub preturile pietei, iar calitatea era una foarte buna.

Nu am mai stat nicio clipa pe ganduri si am comandat tot ce aveam nevoie de pe acel site, facand plata cu cardul, iar comanda mi-a fost livrata in 24 de ore, adica a doua zi, cand prietenul meu s-a si ocupat de montarea lor. Vreau sa va spun ca apartamentul a iesit “boboc” si sunt foarte mandru de ceea ce am realizat.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Fotografia de nunta

Fotografia de nunta este fotografia de activități legate de nunti. Aceasta cuprinde fotografii de cuplu înainte de căsătorie, precum și

Vacanta pitoreasca

Dragii mei bloggeri, m-am gandit sa va fac o recomandare de vacanta intr-un oras foarte pitoresc, care este vizitat de

Povestea unei fete despre videochat

Totul se intampla acum aproximativ opt ani pe cand eram inca studenta in Timisoara. Am plecat la studii impreuna cu


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte