click aici

Dinner for Schmucks (2010)


Şeful lui Tim Conrad organizează în fiecare lună un eveniment intitulat sarcastic “cină pentru idioţi”, angajatul care se prezintă la masa împreună cu cel mai prostănac oaspete beneficiind ulterior de o serie de avantaje la locul de muncă. După ce iubita lui Julie declară că acest eveniment este revoltător şi lipsit de bun gust, Tim decide să refuze invitaţia, dar se răzgândeşte atunci când îl întâlneşte pe Barry, un agent fiscal care se comportă ca un autentic bufon şi care pare cel mai mare idiot de pe faţa pământului. In timpul liber, Barry construieşte diorame elaborate cu şoareci împăiaţi şi manifestă o bizară abilitate de a ruina viaţa oricarui om care petrece câteva minute în compania lui. După ce îl aduce pe Barry la aşa-zisa “cină pentru idioţi” şi îl prezintă colegilor de serviciu, Tim Conrad remarcă faptul că bunele intenţii ale colectorului de taxe şi impozite au consecinţe neplăcute şi riscă să îi transforme lui existenţa într-un haos. Ghinioanele se ţin lanţ de Tim, din cauza lui Barry acesta riscând să piardă o afacere importantă, să fie hărţuit de fosta lui iubită Darla şi să o vadă pe Julie în braţele unui alt bărbat.
Sursa: cinemarx.ro
Nota IMDB: 5.9
Durata:
114 minute
Gen:
Comedie

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Haine femei online Kurtmann

Nu-ti mai place geanta de acum doi ani  ori pantofii de anul trecut nu mai sunt in trend ? Iti cumperi

Un zambet

Bruxismul se manifesta prin dureri ale muschilor maxilarului sau dureri de cap, fiind caracterizat de scrasnirea dintilor prin inclestarea maxilarelor.

Un ajutor de nadejde

Am stat cateva saptamani prin zona, mi-a placut. Aerul este curat si oamenii din zona sunt foarte primitori. Peisajul este


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Leave a Reply

Skip to toolbar