Cele mai frumoase calatorii

E frumos sa mergi in excursii sau sa te plimbi pur si simplu in locuri pe care nu le-ai mai vazut, dar cred ca mai frumos e sa te plimbi in afara tarii sau de ce nu sa si lucrezi acolo, aviz celor care le place asta. Asa si eu, numai ca m-am hotarat sa plec intr-o mica vizita, asa ca am inceput prin a cauta o locatie atragatoare, sa am ce vedea sau ce vizita si de ce nu sa fie si accesibil din toate punctele de vedere, asa ca uite usor am gasit si locatia.

Ce urma acum pe lista de prioritati era sa gasesc unde as putea sta ca sa nu fiu nevoit sa ma lupt cu natura de care eram strain sincer, dupa care sa imi stabilesc ce ar vrea sufletelul meu sa viziteze, stiti cum faceati la geografie harta muta care nu vorbea cu voi pentru ca ii era rusine asa si eu numai ca la mine pun cateva punctulete si o mica agenduta care sa ma indrume spre locul unde as vrea sa ajung.

Una peste alta, am rezolvat toate micile amanunte, deja stiam unde voi vrea sa mananc, unde voi vrea sa ma odihnesc, unde voi vrea chiar sa petrec putin si restul, acum ce imi mai trebuia… imi trebuia un transport, sigur si bun, atat din punct de vedere al confortului cat si al pretului asa ca imediat am inceput sa caut servicii de transport persoane international. Am gasit ceea ce cautam cu usurinta si am facut deja rezervare si tot ce trebuie, numaram cum fiecare secunda si zi trecea pana la momentul in care voi pleca in marea mea expeditie ca sa ii zic acum ca toate erau puse cap la cap si nici macar nu imi imaginam ce ma astepta asa ca de ce sa nu incepem sa ne bucuram putin.

Nicktrans-171Normal ca inainte de a pleca am pornit cu stil cu o petrecere ca asa se face la noi ca sa spunem asa, apoi seara, dinaintea plecarii mi-am alocat putin timp singur, doar eu si stelele de pe cer pentru a ne bucura de acest sentiment unic. Am mers usor si cu greu la culcare dar pot spune ca abia asteptam sa plec. Dimineata ma asteptam sa plec cu vreo masina care sa-i cada motorul dupa prima curba, sau sa fiu inghesuit intre oi sau de ce sa nu fi fost un avion de marfuri, dar desi astea erau doar niste pareri scoase din desene animate, normal ca nu erau adevarate, asa ca uite cum a doua zi puteam spune cam merg regeste si nici macar nu am simtit cand m-a luat somnul si am si ajuns, in mintea mea fiind oare cate lucruri minunate am ratat, oare cum am putut dormi atata, ca ultimul animal obosit, oare o fi fost din cauza comoditatii? Cine putea sa imi raspunda, dar cand am ajuns nu am regretat nici macar cea mai mica secunda si am discutat si despre intoarcerea mea inapoi daca se poate.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns