O afacere… personalizata

Nu cu mult timp în urma fratele meu cu un prieten de al lui au pus bazele unei afaceri. Aceasta afacere consta în dezmembrarea de mașini, service auto și vanzarea de mașini second-hand. Pentru început au avut nevoie de niște angajați specializati în acest domeniu. Pentru asta au dat anunț pe un post de televiziune local și pe internet ca angajeaza mecanici auto pentru firma lor.

logoCum în orașul nostru nu prea sunt locuri de munca disponibile și multă lume care vrea sa muncească nu are unde, angajații au sosit repede. După ce au trecut de probele interviului, cei mai buni dintre ei au fost angajați. Acum era nevoie de clienți și cum clientii sunt atrași prin reclama, au decis ca firma lor avea nevoie de puțina reclama. Pentru asta s-au gândit la niște brelocuri și tricouri personalizate.

Aici am intervenit eu. Cum ei nu stiau niciun fel de firma care facea astfel de lucruri, m-au rugat pe mine sa caut pe internet o firma de acest gen. Am decis sa ii ajut cu mare bucurie, fiind vorba de fratele meu și de prietenul lui cel mai bun. Așa ca fără sa mai stau pe gânduri am început căutarea. Așa am dat peste Promotion.eu, un site al unei firme unde se puteau comanda astfel de lucruri. Am luat legătura cu ei și le-am explicat despre ce este vorba. Destul de amabili m-au întrebat numărul brelocurilor și al tricourilor pe care voiam sa le comand, dar și numele firmei care vreau sa apara pe acestea. După ce le-am dat toate detaliile și am plasat comanda, le-am plătit contravaloarea acesteia. Obiectele comandate au ajuns la firma destul de repede.

Așa ca acum fiecare muncitor era îmbrăcat cu tricou personalizat cu numele firmei și chiar și noi. Cu toții știm ca fără reclama nu poți ridica o firma în ziua de azi, caci dacă lumea nu știe de existența acesteia și clientii vor întârzia sa apara. Am decis ca fiecare client sa primeasca din partea firmei câte un breloc gratuit. Vreau sa va spun ca după câteva zile clientii au început sa apara și firma sa produca. La ora actuala firma lor este una dintre cele mai cautate și mai bine vazute firme din oraș, dar asta și din cauza ca prețurile lor sunt destul de mici în comparație cu celelalte firme din oraș. Sunt destul de fericit ca am contribuit și eu cu puțin în ajutorarea lor și am făcut-o cu mare drag.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns