click aici

Conflictul interpersonal. Prevenire, rezolvare si diminuarea efectelor


De multe ori, vrem nu vrem, viata ne aduce conflicte. Pe unele reusim sa le rezolvam, pe altele nu. Pe unele vrem sa le rezolvam, pe altele nu. Cea mai dificila situatie legata de conflict este aceea in care noi vrem cu tot dinadinsul sa-l rezolvam, insa persoana cu care suntem in conflict nu vrea asta sub nici o forma. Pentru astfel de cazuri exista tot felul de strategii menite sa ne ajute sa rezolvam cu usurinta un conflict.

Cat am vrea sa evitam, conflictele tot apar, indiferent daca vorbim de familie, colegi de munca, de scoala sau chiar necunoscuti. Important e cum reusim sa aplanam acest conflict astfel incat la final toata lumea sa fie multumita. Pentru ca pentru psihologi e important ca oamenii sa iasa cu bine din conflict, unii din ei au scris carti pentru a veni in ajutorul oamenilor. O astfel de carte este si „Conflictul interpersonal. Prevenire, rezolvare si diminuarea efectelor” scrisa de Ana – Stoica Constantin. Cartea este plina de tot felul de situatii conflictuale si de idei si solutii venite in ajutorul celor care nu iubesc conflictele.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Traiul scump – Recomandari de la prieteni

Multa lume isi doreste ceva mai bun pentru ei.. de curand stand de vorba cu niste prieteni de familie am

De ce este important sa avem agende personalizate

Având în vedere că agenda este un element esențial pentru a ne planifica timpul și a fi mai productivi, avantajele

Acumulatori pentru laptop originali prin E-Acumulatori

Dupa o perioada de utilizare, prima componenta a unui laptop care trebuie inlocuita, de obicei, este acumulatorul. Se pare ca,

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte