click aici

Conflictul interpersonal. Prevenire, rezolvare si diminuarea efectelor


De multe ori, vrem nu vrem, viata ne aduce conflicte. Pe unele reusim sa le rezolvam, pe altele nu. Pe unele vrem sa le rezolvam, pe altele nu. Cea mai dificila situatie legata de conflict este aceea in care noi vrem cu tot dinadinsul sa-l rezolvam, insa persoana cu care suntem in conflict nu vrea asta sub nici o forma. Pentru astfel de cazuri exista tot felul de strategii menite sa ne ajute sa rezolvam cu usurinta un conflict.

Cat am vrea sa evitam, conflictele tot apar, indiferent daca vorbim de familie, colegi de munca, de scoala sau chiar necunoscuti. Important e cum reusim sa aplanam acest conflict astfel incat la final toata lumea sa fie multumita. Pentru ca pentru psihologi e important ca oamenii sa iasa cu bine din conflict, unii din ei au scris carti pentru a veni in ajutorul oamenilor. O astfel de carte este si „Conflictul interpersonal. Prevenire, rezolvare si diminuarea efectelor” scrisa de Ana – Stoica Constantin. Cartea este plina de tot felul de situatii conflictuale si de idei si solutii venite in ajutorul celor care nu iubesc conflictele.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Cum sa parcati o masina ca un profesionist – Sfaturi pentru incepatori

Locurile de parcare sunt pline de pericole si de provocari si pot fi stresante in special pentru soferii incepatori. Parcarea

JUcarii pentru copii

Aveti idee cat de ciudat m-am simtit cand nepotica mea de 6 ani m-a rugat sa ii cumpar papusa Monster

Amenajeaza bucataria in stil vechi

O bucatarie in stil retro te invita sa retraiesti momentele copilariei, in acelasi timp, o reinterpretare cu gust a stilurilor

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte