Experienta mea cu Pictorul Fericit

pictura-pe-numere-cu-flori

Aflandu-ma in cautarea unei activitati cu totul si cu totul diferita, am descoperit Pictorul Fericit. Un brand relativ proaspat pe piata din Romania, Pictorul Fericit este un magazin online cu picturi pe numere. Interesant, nu? Nu eram cea mai pasionata persoana de pictura, insa aceasta noua abordarea, cea de a picta pe numere, mi-a starnit curiozitatea.

Despre pictura pe numere va pot spune ca este o activitate pe care daca o incepi cu greu reusesti sa te desparti de ea. Este ca o provocare, esti constant determinat sa finalizezi tabloul in cauza si sa te bucuri de rezultatul final.

Pictorul Fericit comercializeaza experiente, nu produse!

Pictorul Fericit ofera experiente, experiente unice si placute, inainte de a oferi produse! Iata cum arata si experienta mea pana in momentul de fata:

Categoria de picturi pe numere cu flori mi-a atras din start atentia. Nu am ezitat prea mult si mi-am achizitionat modelul care m-a impresionat complet. Stocurile se expuizeaza rapid, deci nu ezitati sa adaugati in cos imediat pictura pe numere dorita.

Pictura pe numere cu maci a fost produsul ce mi-a starnit curiozitatea. Inca lucrez la el si sunt in continuare un client multumit, un client ce se bucura de o experienta calitativa. In cadrul categoriei de picturi pe numere cu flori se regasesc numeroase modele interesante, mai simple sau mai complicate.

Rosul acela aprins al macilor este cuceritor, de aceea am si ales sa incep cu pictarea macilor. Culorile sunt inalt calitative, suficiente pentru a putea face si retusuri la final, acolo unde este nevoie. In plus, nu trebuie diluate in apa, deoarece sunt suficient de fluide pentru a putea fi intinse cu usurinta pe panza.

kit-pictura-pe-numere_1

Terapie prin culoare sau mai simplu spus Pictorul Fericit!

Pictura pe numere este pentru toti si toate, indiferent de varsta! O astfel de activitate nu solicita decat timp si rabdare, iar ca feedback ofera liniste, echilibru si mandrie pentru ceea ce ai ales sa faci!

Daca accesezi pictorulfericit.ro vei vedea ca o multime de categorii de produse. Vorbim de categorie pentru el, pentru ea, pentru copii, categoria picturilor pe numere cu animale, cu flori, orase, cladiri, pasari si asa mai departe.

Nu trebuie sa faci investii extra!

pictura-pe-numere_14

Kit-urile de la Pictorul Fericit sunt complete. In pachetul cu design original, dupa cum poti observa si in fotografie, vei gasi toate culorile aferente picturii alese, dar si 3 pensoane de dimensiuni diferite. Tot acolo regasesti si panza canvas, dar si un autocolant cu pictura pe numere in miniatura.

Acceseaza pictorulfericit.ro si cumpara o experienta, o experienta care merita si de care te poti bucura intreaga viata! Picturile pe numere pot fi inramate, iar transportul este gratuit, indiferent de volumul comenzii sau zona din care comenzi!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

Lasă un răspuns