click aici

Rapid, sigur si serios


Am avut parte de-a lungul anilor de diferite peripetii in ceea ce priveste locurile in care ma asezam, sa zic asa, impreuna cu familia, iar de fiecare data cea mai mare problema consta in transportarea bagajelor, mobilei dintr-un loc in altul. De fiecare data cautam firme de transport marfa si mobila, insa, recunosc, ne-am luat teapa de la foarte multe dintre ele. Acest lucru s-a intamplat pana cand, inspirat fiind, am cautat pe internet o firma de acest gen  care sa ne ajute sa ne mutam la destinatia finala, adica locul in care aveam sa…prindem radacini.

transport_marfa1Si uite asa am gasit site-ul www.abctrans.ro, un site care reprezinta o firma de transport marfa binecunoscuta in Bucuresti si nu numai. Am zis sa imi incerc norocul cu ei si nu am facut o greseala alegandu-i. I-am contactat imediat, online chiar in momentul acela completand formularul de pe pagina, dar i-am si sunat pentru a ma asigura ca mesajul ajunge la ei in cel mai scurt timp.

Am intalnit aici oameni seriosi, cu o reactie rapida la dorintele clientilor, oameni profesionisti si care stiu ca daca isi respecta clientul  vor avea de castigat.

Odata sunati am stabilit cu ei imprejurarile si data la care voiam sa plecam catre casa noastra…Recunosc, am asteptat cu emotii ziua in care urma sa incarcam mobila si tot ceea ce aveam, pentru ca ne era teama in primul rand ca nu se vor tine de cuvant, desi ne asigurasera ca asa ceva nu se va intampla. Si nici nu s-a intamplat. Oamenii au fost prezenti la domiciliul nostru de la acea data exact la ora stabilita, nici macar un minut mai tarziu…

M-a incantat foarte mult faptul ca pretul era negociabil in functie de distanta unde trebuie transportata incarcatura cat si de greutatea acesteia, dar si faptul ca puneau la dispozitie si personal care sa ajute la incarcarea si descarcarea acesteia, contra cost desigur, insa asta nu conteaza atata timp cat era facuta o treaba buna.

Asa ca si o concluzie pot spune ca totul a mers ca pe roate, am ajuns cu bine la destinatie, tot ceea ce aveam a fost incarcat si descarcat cu grija dar si foarte rapid incat totul a parut a fi neatins. Astfel de oameni merita respectul meu, si al familiei mele, pentru reactia rapida la cerintele noastre dar si pentru seriozitatea de care au dat dovada. Va multumim!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Acele momente cand….

Stiti acele momente cand nu stiti ce sa le cumparati parintilor de ziua lor si trebuie apoi sa va stoarceti

Stele

Stele Stelele ce lumineaza-n noapte cerul lumii tale,Sunt lacrimi, nu doar simple stele, suntLacrimile mele, ce-au curs de cand te-ai

Când amintirile – Mihai Eminescu

Când amintirile – Mihai Eminescu Când amintirile-n trecut Încearcă să mă cheme, Pe drumul lung şi cunoscut Mai trec din


Tags assigned to this article:
transport marfatransport mobila
Sari la bara de unelte