Despre antreprenoriat de la Alex Cernatescu

alex_cernatescu_infinit_solutionsAcum cateva zile… mai exact pe 20 februarie, am observat pe facebook un post catre un articol catre blog-ul lui Alex Cernatescu. Citesc acest blog de cateva luni bune, fiind foarte importante pentru mine subiectele pe care le abordeaza. Acel articol despre care v-a vorbesc, explica ”multimii” primele 5 lucruri la care trebuie sa fi atent in antreprenoriat. O sa va las aici un link catre articolul acestui antreprenor, Alex Cernatescu, in caz ca va intereseaza initiativa lui. Mie mia placut intotdeauna ideile pare pe care el ni le marturiseste cu atata curaj, ceea ce tind sa cred ca vorbeste din proprie experienta.

In aceasta idee m-am asezat sa scriu si acest articol in care sa sumarizez primele 5 lucuri la care sa fii atent cand te apuci de propria afacere. Promit sa revin cu mai multe dar intr-o urmatoare postare.

1) Timpul. Odata ce intri in antreprenoriat realizezi ca cel mai important “asset” al tau esti TU prin prisma timpului tau. Timpul tau investit eficient la inceput de drum este mai important decat orice. In valtoarea actiunii nu trebuie niciodata sa uiti care iti sunt prioritatile si nu trebuie niciodata sa uiti sa actionezi ca atare. Scuza ca nu exista timp sa faci ceva bine este cea mai des intalnita – problema este ca facturile nu se platesc cu scuze, ci cu bani iar banii vin numai daca iti utilizezi timpul corect si “inchizi” orice iti propui sa faci pentru ca in prima faza asta este tot ce ai. La fel si in cazul vanzarilor din postura de antreprenor – TU esti SINGURUL responsabil de vanzarile companiei TALE. Nu mai exista scuze acum, nu mai exista motive sa nu reusesti. Singurul lucru care exista este TIMPUL LIMITATAi ales sa fii antreprenor – ai foarte putin timp sa faci foarte multe. Atitudinea ta cu tine nu poate fi decat una singura si este exprimata cel mai bine aici, intr-unul din videoclipurile mele preferate cand vine vorba de vanzari: http://www.youtube.com/watch?v=3A6aGw4l5XQ  . ( Sursa- http://alexcernatescu.com )

Este prima lucru pe care Alex ni-l prezinta prin articolul lui. Pentru celelalte 4 lucruri care trebuie rezolvate cand vine vorba de antreprenoriat, rog redirectionarea spre articolul mentionat mai sus.

Ma gandeam ca Alex isi poate face o agentie interactiva in care sa poata promova aceste idei de antreprenor sau poate scrie o carte ” Antreprenoriat cu Alex Cernatescu ”.

Alex Cernatescu este un antreprenor la inceput de drum, care a trecut de primele faze grele ale acestui grad. Atata timp cat initiativa de a impartasi cu noi regulile nescrise ale antreprenoriat-ului, il respect pe el si faptul ca ne ofera aceasta sansa. Nu prea am avut sansa sa cunosc asemenea oameni si nici nu cred ca voi avea sansa sa gasesc un grup de asemenea oameni.

Blog-ul lui Alex, il recomand cu incredere tuturor celor care vor sa afle plusurile si minusurile antreprenoriatului, ce trebuie sa facem cand se ivesc probleme in acest domeniu, cum sa le rezolvam, in ce conditii, bonusurile care te aduce in crestere si as amai departe. Pentru mai mulde detalii, vizitati acest blog, pentru ca merita! Ma gandeam sa ma inclin si eu spre asemenea domeniu… las la aprecierea voastra… oare o sa ma duca devla? :D, Toate bune!!!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.

3 thoughts on “Despre antreprenoriat de la Alex Cernatescu

  1. Cred ca daca s-ar face un clasament, site-ul asta ar trebui sa fie in primele 10 din orasul nostru. Tine-o tot asa!

  2. In Romania sunt oameni destepti, iata dovada. Multe salutari, Zamfir din Toronto !

Lasă un răspuns