click aici

4 accesorii care usureaza munca oricarui muncitor in constructii

4 accesorii care usureaza munca oricarui muncitor in constructii

Lucrarile de constructii au nevoie de precizie si experienta, iar din acest motiv alegerea unor muncitori capabili este un proces deosebit de important. Totusi, dincolo de abilitatile muncitorilor, un loc aparte il ocupa si sculele si accesoriile folosite in desfasurarea lucrarilor. Afla care sunt sculele si accesoriile de care este nevoie în procesul de construire si cum pot usura acestea desfasurarea lucrarilor.

Aparate de masura si control

In constructii este deosebit de importanta masurarea suprafetelor, pentru ca acestea sa fie intr-o concordanta perfecta cu cerintele proiectului tehnic. Pentru a realiza acest lucru pot fi folosite aparate de masura si control de la Masif pentru a avea garantia unor masuratori de calitate, fara abateri.

O masuratoare eficienta inseamna mai putine riscuri in ceea ce priveste rezistenta constructiilor. Folosirea unui telemetru sau a unei nivele cu laser nu necesita specializare, asadar lucrarile vor fi realizate in deplina siguranta. Cu ajutorul acestora se poate stabili planeitatea suprafetelor, oferind posibilitatea interventiei atunci cand exista diferente de nivel.

Unul dintre cele mai cunoscute accesorii este ruleta, cu ajutorul careia pot fi masurate dimensiunile, iar accesoriul este nelipsit din orice santier. Ruleta este usor de manipulat, nu necesita mult spatiu pentru depozitare (poate fi purtata in borseta) si ofera o masurare cu precizie a spatiilor relativ mici.

Scule si accesorii cu aer comprimat

Sculele au evoluat foarte mult de-a lungul timpului, iar cele cu aer comprimat ocupa un loc important in dinamica lucrarilor de constructii. Aplicarea mecanizata a tencuielilor decorative, a vopselei sau chiar a materialelor cimentoase cu granulatie mica este un proces mult mai facil si mai eficient fata de metodele traditionale.

Din acest motiv, sculele cu aer comprimat devin foarte importante atat pe santiere, cat si in lucrarile de amenajare interioara sau exterioara a caselor si apartamentelor.

Scule si dispozitive pentru fixare

Pentru realizarea corecta a lucrarilor este nevoie de scule pentru fixare. De asemenea, in vederea realizarii unor lucrari de calitate este nevoie de dispozitive potrivite, cu ajutorul carora se pot face prinderile corecte.

Clemele, colierele, benzile, dar si instrumentele necesare pentru prindere sunt deosebit de utile in procesul de construire. Practic acestea sunt folosite in aproape orice etapa, iar din acest motiv ele sunt deosebit de importante pentru rezistenta si stabilitatea unei constructii.

Accesorii pentru scule electrice

Taierea, lustruirea, slefuirea, reprezinta lucrari care trebuie realizate cu accesorii speciale cunoscute sub numele de discuri diamantate, discuri abrazive sau talere si discuri de slefuire. Fara aceste accesorii lucrarile nu ar capara aspectul final dorit si nici nu ar putea fi realizate in mod corect.

De asemenea, este nevoie de accesorii de insurubat, cum ar fi burghiele, biturile si frezele. Pentru realizarea golurilor mari in structurile constructive este nevoie de carote speciale, deosebit de utile in cazul realizarii aerisirilor pentru hote, aparate de aer conditionat sau cosuri de fum pentru seminee sau sobe.

Aceste accesorii usureaza munca in constructii deoarece ele pot penetra peretele cu mult mai usor fata de metodele traditionale de strapungere a betonului sau zidariei.

Trusele de scule, care contin accesoriile specifice lucrarilor de constructii, pot fi si ele foarte utile. Sunt incluse in aceste seturi surubelnite, masini de gaurit sau insurubat, burghie sau freze, in functie de tipul trusei alese.

Aceste accesorii sunt deosebit de utile in constructii, deoarece acestea ofera un real suport la nivel de rezistenta si stabilitate. Alege asadar accesorii si scule care iti pot usura munca si care te pot ajuta sa te bucuri de o eficienta sporita in timpul procesului de realizare a constructiilor.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

JUcarii pentru copii

Aveti idee cat de ciudat m-am simtit cand nepotica mea de 6 ani m-a rugat sa ii cumpar papusa Monster

My pasion

Am luat si eu permisul si tatal meu mi-a facut cadou o masina. De fapt nu mi-a cumparat-o el ci

Boys and girls

Boys and girls, o comedie sexy şi foarte antrenantă, este povestea unei prietenii puse la grea încercare atunci cănd cei

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte