click aici

3 gadget-uri pe care le poți face cadou

3 gadget-uri pe care le poți face cadou

Prin definiție, un gadget este un obiect electronic sau mecanic, un dispozitiv ingenios sau care produce efecte interesante. Este un concept de o rară larghețe, căci gadgeturi sunt considerate ceasurile sau brățările inteligente, telefoanele mobile, laptopurile, dar și dispozitive precum boxele portabile, încărcătoarele sau jucăriile inteligente. Ce gadgeturi pot face, așadar, obiectul unui cadou? Rândurile de mai jos îți prezintă câteva propuneri.

Ceasul inteligent

Apariția ceasurilor inteligente a fost o revoluție cel puțin la fel de importantă precum apariția primelor ceasuri portabile. Dacă în cazul ceasurilor portabile posibilitatea cuantificării trecerii timpului a dus organizarea activităților la un nivel nebănuit, funcțiile disponibile pe un ceas inteligent par a nu avea limite.

Ce poate face un ceas inteligent precum cele de pe https://www.evomag.ro/solutii-mobile-smartwatch/? Pe lângă clasica utilitate a afișării timpului, ceasul inteligent măsoară foarte mulți parametri ce țin de funcționarea optimă a organismului uman și măsurarea modului și gradului în care sunt atinse performanțe legate de efort, odihnă, obiceiuri de hrănire și hidratare. Ceasul inteligent poate servi ca instrument de plată contactless – această modalitate de plată aproape a devenit normă, fiind și un portal cu ajutorul căruia se pot gestiona mesaje, notificări sau apeluri transmise de telefonul mobil.

Același smartwatch poate fi și un excelent instrument de orientare și de localizare, putând face, la propriu, diferența între viață și moarte. Ceasul poate fi și un excelent instrument de redare a muzicii preferate sau de vizualizare de conținut media, dar și o telecomandă utilă pentru dispozitivele conectate.

O variantă mai prietenoasă cu buzunarul și mai focalizată pe monitorizarea parametrilor biometrici este brățara fitness, un dispozitiv care nu oferă paleta bogată de funcții disponibile pe un ceas inteligent, dar este perfectă pentru scopul pentru care a fost creată; poate reprezenta cadoul ideal pentru o persoană a cărei pasiune este practicarea activităților sportive.

Telefonul mobil

Un alt dispozitiv din categoria celor inteligente ce a devenit, asemenea ceasului inteligent, o extensie a fiecăruia dintre noi, este telefonul mobil. Multitudinea de funcții pe care le poate îndeplini, distracția pe care o poate aduce în orice clipă, puterea de calcul dar și posibilitățile de conectare fac din acest gadget cadoul ideal.

Ca și în cazul ceasului, la începuturi telefonul mobil era un dispozitiv dedicat aproape exclusiv comunicării prin servicii de voce și mesagerie, cu unele funcții și posibilități auxiliare limitate (organizare, conectare la internet, realizare de fotografii și material video); în zilele noastre, telefonul mobil este un gadget fără de care viața de zi cu zi ar fi de neimaginat.

Pe lângă clasicele funcții, telefonul smart este capabil să transmită date în orice format prin aplicații gen Whatsapp sau Messenger, prin e-mail și prin tehnologii precum Bluetooth; telefonul poate fi folosit ca instrument de plată, dispozitiv de redare formate multimedia, telecomandă dar și cameră foto și video capabilă de înregistrare în format RAW și filmare în rezoluții înalte 4K/8K.

Tabletă sau laptop?

Pentru cei care vor să beneficieze de funcționalitatea unui telefon, dar pe un ecran mai mare și totuși portabil, tableta este cadoul perfect; poate reda material multimedia, poate fi o tabletă grafică excelentă, poate fi folosită și pentru o experiență de navigare web excelentă.

Pentru cei care au nevoie de mai multă putere de calcul dar și de portabilitate, laptopul răspunde în mod plenar chemării de a fi cadoul ideal: este capabil să facă față și celor mai pretențioase aplicații, oferă spațiu de stocare generos, beneficiază de autonomie extinsă și poate fi găsit chiar și în varianta duală laptop-tabletă.

Orice ocazie e potrivită pentru a face un cadou unei persoane dragi, iar un gadget este mai mult decât un cadou: este o încântătoare distracție de zi cu zi, un obiect atrăgător și folositor, dar mai ales un motiv de bucurie ce poate fi cu greu înlocuit.

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Philips ma ajuta sa arat ca o zeita

Sunt convins ca fiecare isi doreste sa arate cat mai bine, fie ca e vorba sa iesi in oras, la

Avantajele instalării camerelor de supraveghere la locul de muncă

Este imposibil să monitorizezi tot ce se întâmplă în cadrul companiei sau firmei pe care o deţii. Prin urmare, pentru

Liga Studentilor provoaca studentii la un concurs cu greutate!

RoboTEC este un concurs de talie internationala organizat de catre Liga Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare,cu sprijinul cadrelor

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte