click aici

LiteSpeed Cache vs WP Super Cache: Ce sa alegi pentru un pachet de WordPress hosting Romania?

LiteSpeed Cache vs WP Super Cache: Ce sa alegi pentru un pachet de WordPress hosting Romania?

Urmeaza sa achizitionezi un plan de WordPress hosting Romania? In aceasta situatie, s-ar putea sa nu stii exact ce plugin pentru cache sa utilizezi. Mai jos vei afla diferentele intre LiteSpeed Cache si WP Super Cache, precum si criteriile de care sa tii cont pentru a lua decizia potrivita!

Cum functioneaza memoria cache?

Generarea unei pagini cache nu se realizeaza mereu corect. Unele site-uri au, de exemplu, domenii de continut privat, astfel incat o singura copie nu poate fi livrata tuturor vizitatorilor. Din fericire, ambele pluginuri ofera solutii la aceasta problema. WP Super Cache prezinta trei metode de stocare diferite (Simplu, Expert si Wp-Cache). Prima este livrata in PHP, fiind usor de configurat. Modulul expert utilizeaza reguli de scriere direct in fisierul .htaccess si serveste HTML-ul static. WP Cache functioneza insa intr-un mod mai lent, fiind bazat pe URL-uri cu diferiti parametri.

LiteSpeed Cache are functii asemanatoare, dar ele sunt efectuate direct de un server LiteSpeed. Astfel, acest plugin poate fi considerat doar un centru pentru comenzi, deoarece nu ruleaza modificarile in planul de WordPress hosting Romania. De asemenea, este evitat complet limbajul PHP.

Eliminarea memoriei cache

Indiferent de modulul pentru care optezi, exista un director pe server care se umple si ocupa spatiu. WP Super Cache poate fi setat in baza unui program stabilit de tine pentru a sterge imediat fisierele expirate. Daca un articol a fost modificat sau a fost postat un comentariu, versiunea veche va fi eliminata automat. Administratorul poate sterge memoria si in mod complet.

LiteSpeed colecteaza informatiile expirate intr-un mod diferit, deoarece etichetele sunt urmarite si pastrate in memoria partajata. Cand serverul primeste semnalul de eliminare in timpul ciclurilor CPU, procesul se realizeaza cu efecte secundare minime. Pluginul este capabil sa actioneze si atunci cand se produc modificari, in functie de setari. Pe langa posibilitatea de a sterge toate paginile, te poti ocupa de acestea si in mod individual. Acest beneficiu nu este oferit de WP Super Cache.

Gestionarea continutului privat

In cazul in care vrei sa-ti deschizi un magazin online, in mod sigur vor exista pagini ce nu vor putea fi stocate in cache-ul public. Spre exemplu, cosul de cumparaturi al clientului. WP Super Cache recomanda utilizarea JavaScript pe serverul de WordPress hosting Romania pentru generarea continutul dinamic, fiind posibil sa activezi si un filtru cu etichete inlocuitoare. Acest continut poate incetini insa viteza cumparaturilor.

LiteSpeed permite ca WooCommerce si paginile ce au continut mixt sa fie memorate in mod direct. Acest plugin include, pe langa suportul CDN, si posibilitatea optimizarii bazei de date. Daca vrei sa imbunatatesti scorul in GTMetrix in mod sigur aceasta varianta este potrivita. Exista inclusiv servicii premium, precum Imagine Optimization sau Lazy Load Responsive Placeholder Generation. Toate acestea sunt create pe serverele LiteSpeed, astfel incat nicio sarcina suplimentara nu este atribuita pe memoria ta.

Care este cel mai bun plugin de cache?

Ambele pluginuri sunt complet gratuite. Cu toate acestea, LiteSpeed este flexibil si prezinta o gama mai larga de optiuni. Achizitioneaza un plan de WordPress hosting Romania si il poti integra in aceeasi zi pentru un site rapid si eficient!

Stai la curent cu stirile zilei de pe ucoz.ro. Iar daca vrei permis de conducere, incearca www.ChestionareAuto.ro.
LoccoChicco

LoccoChicco

Un sentiment adanc existent in fiecare, o umana nazuinta spre un “mai bine” menit, poate inconstient, sa duca la o lume mai buna… omniprezentul sentiment . Indiferent de epoca, indiferent de nivelul educational sau intelectual, omul a dorit o lume mai buna.


Related Articles

Ce trebuie sa stii cand vrei sa cumperi un laptop folosit

In ultimele cateva decenii, cumpararea unui laptop folosit a generat o stigma. Este adesea perpetuat faptul ca laptopurile folosite nu

O noua tableta marca Allview – Viva D8

Allview a lansat saptamana trecuta cea mai noua tableta de la ei, Viva D8. Noul device de la brasoveni vine

Top cele mai bune 5 monitoare din 2017

Daca esti in cautarea unui monitor banal pentru munca, scoala sau navigare si nu doresti sa-ti omori creierii gandindu-te prea

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Lasă un răspuns

Sari la bara de unelte